Un târg de turism va avea loc, în curând, la Chișinău

1
Foto:PC: Targuldeturism.com

Primul Târg Internațional de turism din Republica Moldova se va desfășura la Chișinău în perioada 26 februarie – 01 martie 2015, în incinta Palatului Republicii.

Evenimentul este destinat agențiilor de turism, organizațiilor din turism, facilitaților de cazare, de distracție, restaurantelor, companiilor de asigurare, instituțiilor și autorităților publice cu competențe în sectorul turistic atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare.

Potrivit organizatorilor evenimentului, Târgul de Turism al Republicii Moldova, va fi o platformă care va reuni participanții tuturor domeniilor pieței turismului, orientați spre dezvoltarea relațiilor B2B și B2C.

Evenimentul va fi punctul de plecare al sezonului turistic din anul 2015 și se va desfășura sub sloganul „O VACANȚĂ DE POVESTE – DOAR 1 EURO PLĂTEȘTE”, în cadrul căruia, participanții vor avea posibilitatea de a-și expune și vinde totalitatea celor mai avantajoase oferte din domeniul turistic, cu oferte speciale ce vor începe de la doar 1 euro. Totodată, în cadrul târgului, vizitatorii vor avea posibilitatea să cumpere sau să rezerve ofertele cu reduceri de până la 50%.

Târgul de Turism al Republicii Moldova, va fi însoțit de un program de afaceri variat, care va include: seminare, workshop-uri, mese rotunde etc., pe cele mai actuale teme din domeniul businessului turistic și care presupune întâlniri de afaceri cu specialiști din domeniu și consumatorii potențiali.

Târgul este organizat de Federația de Promovare a Turismului din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *