(video) Premiera videoclipului semnat de Gaga!

1085538_723025888432_675107237_n
Foto:PC: hardcandymusic.com

Câteva zile în urmă, Lady Gaga a lansat videoclipul la versurile noului ei single “Applause”. Acum câteva ore acesta a apărut pe YouTube spre admiraţia unora şi critica altora.

După o pauză de mai bine de doi ani Gaga scoate un nou produs muzical. Videoclipul la piesa “Applause” nu a întârziat să apară. Săptămâna trecută cântăreaţa, într-un interviu cu Ryan Seacrest, a împărtășit contextul din spatele piesei, pe care a scris-o după ce a terminat turneul mondial Born This Way.

“În timpul concertului aveam dureri îngrozitoare. Dar nu eram sigură de unde pornesc. Am găsit destulă putere pentru a trece peste asta. Mi-am tras o palmă şi mi-am spus că trebuie să mă concentrez. Unicul lucru care mi-a fost alinarea au fost aplauzele. Numai aşa am reuşit să trec peste durere şi să continui spectacolul.”

Gaga pregăteşte acum un show de zile mari la sărbătoare VMA de duminică. Nu putem face nimic decât să aşteptăm răbdători să vedem cum ne mai surprinde controversata Lady Gaga. Mai ujos urmăriţi noul ei videoclip. Suntem curioşi să aflăm şi părerea voastră!

Sursa: hardcandymusic.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *