Horoscopul pentru luna ianuarie a noului an

collage
Foto:PC: colaj #diez/astrostyle.com

Leneş şi stingher, ieşim din amorţeala sărbătorilor, încercăm să ne acomodăm, să revenim la vechiul regim şi să ne structurăm activităţile. Dar, pentru ca dezideratele noastre să nu rămână vorbe aruncate în vânt, se recomandă să ne lăsăm ghidaţi de sistemul de navigaţie astral.

Deşi are unele accente excesive, prima parte a lunii (1 – 12 ianuarie 2015) este dinamică, optimistă şi constructivă. Să vedem care sunt previziunile astronomice pentru luna ianuarie.

Berbec

PC: astrostyle.com
PC: astrostyle.com

Ianuarie 2015 este o lună incitantă pentru viaţa sentimentală a Berbecilor. Te aşteaptă o lună veselă, în care poţi petrece din plin alături de persoana iubită. Disponibilitatea sentimentală şi înclinaţia către flirt pot face chiar să te alegi cu o nouă iubire. Numai că în ianuarie 2015 nu-ţi arde de angajamente şi responsabilităţi. Este o lună plină de posibilităţi, te integrezi perfect în noile companii. În prima lună a anului poţi să faci bani frumoşi, dar ar fi bine să ai grijă la cheltuieli.

 

Taur

taur
PC: astrostyle.com

Taurul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale în ianuarie 2015, mai ales în prima jumătate a lunii. Aştepţi mult de la partener/parteneră, te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Te remarci cu precădere prin diplomaţie, idei, performanţe intelectuale şi comunicare. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansare. În ce priveşte finanţele Taurilor, în ianuarie 2014 se impune multă prudenţă. Există un pericol de pierdere, înşelăciune sau pagubă, mai accentuat în partea a doua a lunii. Păstrează-ţi vigilenţa şi judecata limpede când vine vorba de relaţii sau bani!

 

Gemeni

gemeni
PC: astrostyle.com

Spre sfârşitul lunii trecute, Gemenii au păşit într-o perioadă a vieţii în care relaţiile sunt privite cu mai multă profunzime şi seriozitate. Deocamdată, viaţa de cuplu a Gemenilor pare stabilă, capabilă să desfăşoare proiecte pe termen lung. În luna ianuarie, te motivează dorinţa de succes şi ai forţa, tenacitatea şi chiar oportunităţile necesare pentru a-l atinge. În plan financiar, Gemenilor li se recomandă cumpătare şi prudenţă. În partea a doua a lunii ianuarie 2015 ar putea să apară probleme de sănătate, aşa că ar fi bine să ai grijă de tine.

 

Rac

rac
PC: astrostyle.com

Viaţa de cuplu a Racului este un subiect delicat în luna ianuarie, fiindcă, în ciuda atenţiei deosebite pe care i-o acorzi şi a eforturilor de a face astfel, încât totul să fie bine, se pare că nu-ţi aduce împlinirile la care năzuieşti. Munca, obligaţiile şi implicaţiile financiare tind să exercite presiune asupra relaţiei şi sfârşesc prin a-ţi crea o senzaţie de insatisfacţie. Ianuarie 2015 este o lună semnificativă pentru Raci sub aspect financiar. Gândeşte-ţi bine acţiunile şi ţine-ţi socotelile în ordine. Racilor li se recomandă să evite excesele şi să fie prudenţi, începând cu a doua decadă.

 

Leu

leu
PC: astrostyle.com

Ianuarie 2015 este, aşadar, o lună pasională, caldă, cu o accentuată dispoziţie amoroasă sau, cel puţin, cu o mare disponibilitate pentru relaţia cu celălalt şi pentru a împărtăşi cu acesta nu doar sentimente, ci şi gânduri, acţiuni, proiecte. Ai libertate de acţiune în domeniul tău de activitate şi-ţi poţi valorifica excelent talentele. Luna ianuarie 2015 este o perioadă bună pentru a pune la punct unele mici probleme neglijate. Oricum, ai grijă şi protejează-te!

 

Fecioară

fecioara
PC: astrostyle.com

Impulsul sentimental şi romantic al Fecioarelor este destul de puternic, dar acţiunea poate fi cam dezlânată, echivocă, ambiguă sau chiar dezamăgitoare. Atenţie, să nu te înflăcărezi pentru ceva înşelător! Luna ianuarie 2015 este relevantă pentru Fecioare în plan profesional. Atenţia Fecioarelor se concentrează asupra unor lucrări importante, care înaintează mai greu sau care au nevoie de reveniri şi corecţii ulterioare. Se mai poate să reapară în vizor o temă de lucru mai veche. Este recomandat să ai grijă de tine şi să tratezi orice indispoziţie cu toată seriozitatea.

 

Balanţă

balanta
PC: astrostyle.com

Casa iubirii Balanţei rămâne activă şi în ianuarie 2015. Atmosfera veselă şi romantică ar putea fi tulburată în a doua parte a lunii de apariţia unor obligaţii sau a unor eventuale probleme de muncă sau de sănătate ale partenerului/partenerei. Ianuarie 2015 este, pentru Balanţe, foarte adecvat studiilor care cer răbdare şi profunzime, precum şi elaborării lucrărilor sau creaţiilor care necesită un efort de concentrare şi imaginaţie. Este recomandat să te îngrijeşti, să te protejezi şi să eviţi excesele şi riscurile!

 

Scorpion

scorpion
PC: astrostyle.com

Acum, mai mult ca oricând, simţi nevoia de intimitate şi siguranţă, pe care le găseşti fie alături de familie, fie alături de o persoană caldă şi stabilă, într-o ambianţă retrasă şi discretă. Ianuarie 2015 favorizează, cu precădere, munca intelectuală, comunicarea, drumurile şi întâlnirile. Ai idei şi iniţiativă, te implici în diverse demersuri. Ai multă energie, care trebuie cheltuită în mod constant şi ordonat/disciplinat. Dacă apar, cumva, probleme de sănătate, nu le ignora şi nu le amâna!

 

Săgetător

sagetator
PC: astrostyle.com

Relaţiile Săgetătorului au o strânsă legătură cu mentalul, cu comunicarea sau cu drumurile. În ianuarie 2015, se poate să întâlneşti pe cineva în cursul unui demers intelectual, să ai o intensă activitate epistolară romantică, să călătoreşti pentru a întâlni omul drag. În ianuarie 2015, comunicarea, studiul şi alte activităţi intelectuale, precum şi călătoriile şi comerţul sunt în prima linie a preocupărilor, promițându-ți deopotrivă satisfacţii şi neplăceri. Implică-te mai activ în treburile casei şi în problemele familiei!

 

Capricorn

capricorn
PC: astrostyle.com

Efuziunile romantice se domolesc, iar viaţa de cuplu a Capricornilor intră pe făgaşul rutinei. Viziunea Capricornului devine mai pragmatică, relaţiile sunt trecute prin filtrul eficienţei şi al profitabilităţii. Comunicarea, drumurile, etalarea cunoştinţelor şi a vioiciunii mentale pot avea, alături de bani, impact asupra evoluţiilor amoroase. Este însă o perioadă bună pentru a purcede la rezolvarea unor probleme mai vechi, încă nerezolvate.

 

Vărsător

varsator
PC: astrostyle.com

Iată una dintre cele mai grozave luni ale anului 2015 pentru Vărsători! Jupiter aduce şansă în relaţiile sentimentale, creează ocazii favorabile iubirii şi, dacă este cazul, poate determina eliberarea dintr-o uniune nepotrivită. Ianuarie 2015 reliefează un interes sporit al Vărsătorilor pentru activităţi intelectuale, scris, vorbit, socotit, dar şi pentru drumuri, comunicare, acte şi documente. Este momentul să reiei un studiu întrerupt sau o lucrare amânată. De asemenea, poţi să reiei legătura cu vechii amici şi colegi!

 

Peşti

pesti
PC: astrostyle.com

Nu este o perioadă prea fericită pentru Peşti, în plan sentimental. În ianuarie 2015 relaţia Peştilor pare să treacă printr-o fază mai dificilă sau poate că partenerul/partenera este cel/cea care trece prin momente dificile. Cu toate acestea, ianuarie 2015 este o lună bună pentru Peşti în plan profesional. Aglomerată, probabil, dar care se poate solda cu realizări durabile. Marte intră în Peşti pe 12 ianuarie 2015, aducând cu ea un val de dinamism şi iniţiativă, de ambiţie şi spirit competitiv, tocmai bun de folosit în activităţi energice, care cer curaj şi combativitate.

Irina Gurdila

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *