(video) Doi tineri reținuți de poliție, pentru că ar fi răpit și violat o minoră de 13 ani

Untitled
Foto:PC: Captură video

Doi tineri, bănuiţi că ar fi răpit şi violat o minoră în vârstă de 13 ani au fost reținuți pe urme fierbinți de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica.

Indivizii s-au dovedit a fi locuitori ai comunei Băcioi, cu vârstele de 18 şi respectiv 21 ani, iar incidentul ar fi avut loc în noaptea spre 25 decembrie curent, într-o încăpere improvizată pe malul unui iaz din preajma localității. Poliția a fost alertată de către mama victimei, după ce a depistat lipsa ei.

Potrivit datelor acumulate şi declaraţiilor înregistrate în cadrul acțiunilor de documentare a cazului, unul dintre bănuiți, împreună cu alți trei minori, ar fi răpit victima din satul Mileştii-Mici, raionul Ialoveni, urcând-o în automobil și aducând-o cu forța în Băcioi.

Respectiv, ei ar fi dus minora în „sauna” improvizată din apropierea unui lac, iar ulterior, unul din ei i-ar fi furat şi telefonul mobil. În acest context, au fost numite un şir de expertize de specialitate pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Totodată, au fost inițiate trei cauze penale pentru răpirea unei persoane, viol şi furt, în cadrul cărora se stabilește vinovăția celorlalți trei minori în acest caz. Legislația penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 6 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *