Participă la conferința: Integrarea Europeană. Istorie, Prezent, Perspective

19d81aa3f8c84fe2805685b3bdd5f906.jpg.750x262_q85_crop-scale
Foto:PC: edu-active.com

Studenții, absolvenții sau profesioniștii deja formați în anumite domenii pot participa la o conferință, la care își vor publica lucrările ce privesc subiectul integrării europene. Autorul celei mai bune lucrări va fi premiat cu 100 de euro și un certificat de participare.

Integrarea Europeană este un subiect foarte popular în prezent, iar fiecare țară are anumite realizări în acest domeniu. Scopul conferinței este de a aduna experiențele a cât mai multe țări în ceea ce privește integrarea europeană și a studia particularitățile economice, politice, sociale și culturale ale fiecărei țări.

Participanții se înscriu la conferință cu:

# o lucrare de 3-5 pagini pe tema: „Integrarea Europeană. Istorie, Prezent, Perspective” (accesează cerințele articolelor);

# o scurtă caracterizare autobiografică.

Lucrările selectate vor fi publicate într-un booklet, pe care participanții îl vor primi în formă imprimată. Cea mai bună lucrare va fi premiată cu 100 de euro. Participanții vor primi și certificate de participare în format electronic.

Taxa de participare este de 20 de euro. Vezi aici cum poți achita.

Termenul limită de aplicare este 30 martie 2015. Adresa la care poți trimite lucrarea este: conference@sii.org.ua. Accesează site-ul oficial pentru detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *