Găsește evenimentele care îți vor înfrumuseța Crăciunul

anrei
Foto:Vezi care sunt evenimentele care îți vor înfrumuseța Crăciunul tău, PC: Andrei Arîcu

Crăciunul este extrem de aproape, iar #diez ți-a pregătit o listă utilă, plină de evenimente care îți vor înfrumuseța sărbătoarea. #diez îți urează distracție plăcută!

24 decembrie

#1. ITCoffee #31. Happy New Year!, ora 09:00

cristmas2

Toți specialiștii în IT și persoanele pasionate de tehnică și programare sunt invitate la ediția de sărbătoare IT Coffee. Locația: Panna Cotta. Mai multe detalii afli aici. Vino la o cafea de sărbătoare.

 

#2. Crăciunul la C House Cafe, ora 19:00

cristmas1

C House Lounge Cafe și DARA te invită să sărbătorești cel mai frumos și luminos Crăciun! Ești așteptat cu un program deosebit de colinde, vin fiert, cină de sărbătoare și o atmosferă de neuitat. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Wednesday Uncorked #20 – Sparklings (Méthode champenoise), ora 19:00

cristmas3

În ajunul sfintelor sărbători de Crăciun ești invitat la degustarea a 8 vinuri spumante produse după clasica metodă champenoise – cu fermentarea secundară în sticlă. Locația: Carpe Diem, Wine Shop & Bar. Mai multe detalii despre înregistrarea la eveniment afli aici.

 

#4. Merry Christmas, ora 22:00

cristmas4

Ești invitat la Motif karaoke bar pentru a sărbători Crăciunul cu muzică bună, pe care o poți cânta chiar tu. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

25 decembrie

#1. O carte de la Moș Crăciun

cristmas5

Campania de caritate „O carte de la Moş Crăciun”, organizată de Liga Tineretului, ia sfâșit pe data de 25 decembrie. În cadrul campaniei, organizatorii își propun să colecteze cărţi pentru gimnaziul din satul Pîrîta, raionul Dubăsari. Astfel, poți contribui nemijlocit la dezvoltarea şi promovarea educaţiei şi culturii în rândul elevilor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Turneul Național de Șah „Cupa Dulce 2014”, ora 10:00

cristams6

Competiţiile se vor desfăşura conform Regulamentului FIDE. Ritmul de joc – 61 min pentru partidă fiecărui participant. Învingătorii competiţiilor se determină după numărul maxim de puncte acumulate în cadrul întâlnirilor. Locația: Şcoala Sportivă Specializată nr.7 de şah. Mai multe detalii afli aici.

 

#3. Sărbătoare de Crăciun 2014 la Biserica Buna Vestire, ora 14:00

cristmas6

Nașterea Domnului Isus Hristos va fi sărbătorită din nou la Biserica Buna Vestire. Spectacol, colinzi, mesaje despre importanța acestei sărbători și, desigur, cadouri pentru toți copiii, care vor veni să sărbătorească Crăciunul. Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

 

#4. Ceaiul fericirii de Crăciun, ora 17:00

cristmas7

Clubul „Ben Chelero” te invită să savurezi din ceaiul chinezesc și să afli cât mai multe despre cultura Chinei. Locația: Oriental House. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Finala sezonului de Ce? Unde? Când? ora 19.00

10151941_10152660804773732_7957170560786054615_n

Vor juca echipele lui Andrei Lu Tenco și Grigori Alhazov. Pagina evenimentului.

#6. Live concert „The Cristmas Song”, ora 20:00

 

crismas albion

Pe scena preferată a tuturor amatorilor de muzică rock, trupa Aspect va interpreta piese cunoscute. Fii parte a unei petreceri extrem de diferite. Locația: The Albion Territory. Prețul unui bilet este de 30 lei. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#7. MARI CRIS MUST PARTY, ora 21:00

marinel

În cadrul seratelor tematice LITTLE FRIDAY, un must do în „to do list” al fiecăruia – line-up cu două miauri: Marinela Parlicov și Cris Robu! Vino să savurezi din mulțimea de shoturi colorate, muzica bună și să fii parte a forfotelii de Crăciun din Barul Spălătorie. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#8. CHRISTMAS JUKE BOX, ora 22:00

tipo

Ești invitat la cea mai caldă sărbătoare cu cea mai fierbinte muzică. Poți să aduci și daruri pentru prietenii cei mai apropiați ai tăi. La Tipografia 5 va fi dat startul unui weekend lung. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *