(video) Business Factory: Ce l-a salvat de la eliminare pe unul dintre participanții proiectului

10429415_1517930238459621_7700887229028751237_n
Foto:PC: Facebook/Business Factory

În cel de-al optulea episod al primului business reality show din Moldova, cei 6 participanţi au avut drept temă pe acasă sarcina de a intra în pielea unui angajator pentru a face 3 interviuri cu potenţiali angajaţi.

Experienţa a fost diferită pentru fiecare dintre ei, unii fiind nevoiţi chiar să regizeze interviul, alţii – să recurgă la camera ascunsă, pentru a nu-şi intimida interlocutorii.

De asemenea, în această săptămână urma să fie eliminat cel de-al doilea participant al proiectului şi anume Ilie Creţu, deoarece acesta a acumulat cele mai puţine lead-uri până acum. Dar, surpriză! Ilie este totodată unul dintre lideri după mărimea profitului, dar şi favoritului publicului timp de câteva săptămâni la rând. Verdictul juriului a fost clar: Ilie Creţu îşi va continua participarea în proiect.

La penultima lecţie de Coaching, mentorii au vorbit despre procesele interne de business, forme juridice, tipuri de autorizaţii, contracte şi cum să-ţi alegi un partener pe potrivă.

Nu uita să urmăreşti reality show-ul “Business Factory” în fiecare seară de sâmbătă şi să-ţi susţii favoritul, votând pe pagina proiectului TV.

Vezi mai jos cum s-au descurcat participanții, urmărind cea de-a opta emisiune:

Reamintim că, „Business Factory” este primul business reality show din Republica Moldova. Acesta presupune o serie de emisiuni TV în care 7 tineri din Moldova vor fi instruiţi cum să genereze profit prin utilizarea unor tehnici simple, dar efective. În cadrul „Business Factory“ se va demonstra că este posibil să lansezi o afacere care să genereze profit în doar 2 luni de la apariţia ideii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *