(foto) Cele mai memorabile selfie-uri din Moldova în anul 2014

selfiecollage
Foto:Cele mai memorabile selfie-uri din Moldova ale anului 2014

Anul 2014 a fost declarat oficial – Anul Selfie. Echipa #diez a selectat cele mai memorabile selfie-uri ale anului, care semnifică și evenimente-cheie ale acestui an.

#1. Primul selfie al lui Iurie Leancă în ziua liberalizării regimului de vize

Din 28 aprilie, cetățenii Republicii Moldova pot călători fără vize în Uniunea Europeană. Cu această ocazie, o delegație din Moldova s-a dus în Grecia. În avion, reprezentantul portalului de știri UNIMEDIA, Pavel Novac, și reprezentantul echipei #diez, l-au învățat pe Iurie Leancă ce-i acesta un selfie. Ulterior, selfie cu Leancă a devenit un trend și de ziua sa de naștere, acesta, a primit un baston pentru selfie de la Pavel Filip.

 

PC: Pavel Novac
PC: Pavel Novac

#2. Selfie-ul lui Mihai Ghimpu cu Decebal

Un alt amator de selfie-uri este liderul Partidului Liberal din Moldova. Acesta face selfie-uri oriunde și cu orice ocazie. Când călătorește, când face întâlniri de partid sau când se duce la pescuit.

 

PC: Mihai Gimpu
PC: Mihai Gimpu

#3. Video-selfie Ice Bucket Challenge ai Casei Imago

Ice Bucket Challenge a devenit și un trend în Moldova, care a ajutat să strângă în jurul la 150.000 de lei pentru Fundația Hospice Angelus. În acest val ce a lovit Moldova în august, fiecare încerca să fie cât mai inventiv, astfel Casa Imago a făcut un grup Ice Bucket Challenge și a făcut un video-selfie din asta.

#4. Anatol Durbală și cozile din ziua votului alegerilor prezidențiale din România

35.630 de cetățeni români din Moldova au participat la vot la alegerile prezidențiale din România. Potrivit rezultatelor finale, majoritatea românilor din Republica Moldova au votat pentru candidatul din partea ACL, Klaus Iohannis.

 

PC: Anatol Durbala
PC: Anatol Durbala

#5. Îndemnul vice-ministrului tineretului, Sergiu Stanciu, de a ieși la vot pe 30 noiembrie

Pe 30 noiembrie au fost campanii de mobilizare pe Facebook de a ieși la vot. Mulți dintre cei care votau, publicau câte un selfie ca dovadă.

 

PC: Sergiu Stanciu
PC: Sergiu Stanciu

#6. Primul selfie conjugal al lui Vlad Filat și Angela Gonța

În 2014 au fost multe discuții în jurul acestui cuplu, de aceea, și primul selfie a devenit, în scurt timp, destul de viral.

 

PC: pentruea.md
PC: pentruea.md

#7. Selfie de Cupa Davis

Anul acesta, echipa Moldovei la Cupa Davis, a demonstrat că poate fi peste multe alte naționale de tenis și a fost la un pas de a intra în prima grupă valorică a tenisului mondial.

 

PC: Echipa de Cupa Davis a Moldovei
PC: Echipa de Cupa Davis a Moldovei

#8. Selfie de nota 10

Rezultatele de la Bacalaureat din 2014, pentru mulți elevi nu au fost deloc îmbucurătoare și doar două eleve au reușit să obțină 10 pe linie. În timpul interviului cu Cătălina Puzur, prima elevă cu 10 pe linie, reporterul #diez a făcut un selfie.

 

Cătălina Puzur
Cătălina Puzur

#9. Selfie în centrul vechi al Chișinăului

Un grup de inițiativă a început o campanie de a ne aminti de centrul istoric al Chișinăului. Astfel, tinerii de la Radio Moldova Tineret, îi îndemnau pe alții să facă un selfie în centrul vechi.

 

PC: Dumitru Jalbă
PC: Dumitru Jalbă

#10. Selfie de prima vizită la Chișinău

În timpul campaniei electorale din România, Klaus Iohannis era acuzat că niciodată nu a fost la Chișinău. Și după ce a fost ales președinte, a venit într-o vizită neoficială, iar jurnalista Natalia Morari l-a surprins într-un selfie.

 

PC: Natalia Morari
PC: Natalia Morari

Voi ce alte selfie-uri țineți minte din 2014?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *