Cunoaște-i pe cei trei organizatori RockIT Academy

IMG_2750
Foto:Evenimentul „Are We Ready for Digital?”, PC: RockIT Academy

Întrucât pe 19 ianuarie va avea loc un eveniment de lansare RockIT Academy, te invităm să-i cunoști pe cei trei organizatori și traineri ai academiei de comunicare digitală.

Fiecare dintre cei trei traineri posedă o trăsătură distinctă. Spre exemplu, Artur Gurău, fondatorul Agenției Digitale „Granat”, este numit „motorul” academiei, întrucât el te va învăța hinturi necesare pentru un marketing digital eficient. Sandra Cavallo, fondatorul Cavallo Communications, e numită persoana inspirațională, iar cu ea vei învăța strategiile de comunicare online, precum și administrarea proiectelor web. Iar Alexandru Lebedev, fondatorul portalului de știri #diez, este promotorul academiei, și cu el vei avea șansa să studiezi despre publicațiile web.

#diez îți oferă informație mai detailată despre trainerii și mentorii principali ai Academiei RockIT, înregistrarea la care încă mai continuă până pe data de 15 ianuarie, 2015.

Sandra Cavallo

 

Sandra Cavallo, PC: Rockit Academy
Sandra Cavallo, PC: RockIT Academy

– Membru al Bordului Executiv „International Association of Business Communicators (IABC)” pe EMENA – Regiunile Europei, Orientului Mijlociu și Africii de Nord;
– Fondatorul „CAVALLO Communications”, compania care oferă consultanță în comunicarea strategică și traininguri pentru societatea civilă, companiilor private, agențiilor de guvern și organizațiilor internaționale.

Sandra este o persoană prietenoasă, amabilă, cu o energie nemaipomenită. Ea are peste 20 de ani de experiență în managementul web, traininguri, comunicare digitală. A colaborat cu organizații ca UN Women, Delegația UE și Camera de Comerț Moldo-Franceză. În Republica Moldova, Sandra este membru al departamentului de consilieri în TEKEDU și, de asemenea, ea este mentor în cadrul proiectului Technovation Challenge.

 

Artur Gurău

 

Artur Gurău, PC: RockIT Academy
Artur Gurău, PC: RockIT Academy

– Fondatorul Agenției Digitale „Granat”, agenția care deja și-a câștigat reputația unui lider în comunicarea pe social media;
– Fondatorul platformei „Footballoid”, rețeaua socială, dezvoltată pentru a facilita procesul de observare a noilor talente din lumea fotbalului. Rețeaua are scopul de a ajuta tinerele talente din întreaga lume, mai ales din țările slab dezvoltate, să obțină oportunități, precum: să fie cercetați și verificați de către agențiile licențiate și cluburile de fotbal existente.

Artur este o persoană ambițioasă și responsabilă. Nu îi este frică să gândească altfel, ceea ce l-a ajutat deja să fie parte a unor noi inițiative, care au dezvoltat mediul afacerilor în digital media. Lucrând în domeniul dat încă din 2008, Artur a obținut experiența necesară și și-a dezvoltat capacitățile în sectoare ca strategiile de marketing, social media, publicitate, relații publice, leadership. De asemenea, din 2013, Artur predă masteranzilor de la ASEM cursuri despre marketingul online.

 

Alexandru Lebedev

 

Alexandru Lebedev, PC: RockIT Academy
Alexandru Lebedev, PC: RockIT Academy

– Fondatorul portalului de știri pentru tineri #diez.md;
– deținătorul blogului Acasă la Fluturaș.

Alexandru crede doar în munca asiduă – în cazul în care îți dorești ceva, muncește și vei obține totul. După ce își finalizase studiile în SUA, Alexandru a început să lucreze în calitate de manager pe social media în 2011. Într-un timp scurt, el a reușit să devină cunoscut în sfera businessului online din Moldova. Alexandru a oferit traininguri și prezentări companiilor și înalților oficiali din țară. A fost și coordonator de PR și Granturi în mult-mediatizatul proiect Paper Girl Moldova. În 2013 a lansat portalul #diez.md, un site web pentru tineri, care oferă știri calitative și la temă publicului țintă. La sfârșit de 2013, Alexandru a primit titlul de blogger al anului din partea „VIP-Magazin” pentru blogul său „Acasă la Fluturaș”.

Organizatorii RockIT Academy își vor fi și traineri în cadrul acestor cursuri de comunicare online. Dacă dorești să te înregistrezi, accesează pagina web a evenimentului Rockit Academy sau transmite un email pe adresa info@rockit.md, sau apelează managerul de proiect la numărul de telefon 068216939.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *