(foto) AQUATERRA – cel mai mare și modern club de fitness și SPA din țară

aq colage
Foto:AQUATERRA

Moldovenii au început să frecventeze mai des sălile de sport, iar acum, cei din Chișinău, au posibilitatea să meargă la cel mai mare complex de fitness și SPA din țară – AQUATERRA.

Clubul AQUATERRA este situat în sectorul Botanica al Capitalei, chiar în inima parcului Valea Trandafirilor, iar complexul ultra modern este destinat celor care vor să-și lucreze corpul în mod profesionist sau, pur și simplu, să și-l alinte cu proceduri SPA.

Clubul AQUATERRA este realizat în două nivele și are un design unic. Suprafața totală a clubului este de 5.000 mp și reprezintă un mediu perfect pentru dezvoltarea personală a oricărui client. În interior găsim un spectru larg de programe pentru întreținere corporală și relaxare: SPA și masaj, jacuzzi și saune, zone de relaxare, o sală de fitness dotată cu cea mai bună tehnică, o piscină acoperită, servicii de cosmetologie, un salon de frumusețe, un club pentru copii, un fitness-cafe unde puteți savura cele mai sănătoase cocktailuri și toate astea fără a părăsi clădirea.

IMG_1571

Administratorii clubului nu regretă investiția de peste cinci milioane de euro, totul fiind realizat la cel mai înalt nivel, pentru ca clienții, pășind pragul complexului, să aibă parte de deservire la cea mai înalta calitate din partea personalului și antrenorilor, care sunt cei mai buni din domeniu. Astfel, fiecare client își poate stabili un program generos de activități, care pot fi urmate cu instructori speciali. Să vedem mai jos detaliat ce servicii oferă acest „sanctuar” al sănătății:

Zona SPA

Zona SPA a clubului AQUATERRA reprezintă cel mai mare complex de băi din Chișinău. Aici te poți relaxa într-o saună finlandeză, într-o baie rusească, romană, turcească în care poți beneficia de un masaj cu spumă pe o marmură bine încălzită, sau îți poți întări imunitatea cu ajutorul băii japoneze de tip Ofuro. După ce au vizitat băile, fanii procedurilor contrastante vor avea ocazia să se răcorească cu gheață sau își pot turna o găleată cu apă rece peste corp. Tot în zona de SPA veți găsi și o cameră de sare unde puteți face proceduri pentru sistemul respirator.

Tot aici veți găsi și o piscină spațioasă cu jacuzzi și cascade. De-a lungul perimetrului zonei piscinei sunt șezlonguri confortabile cu vedere panoramică la parcul Valea Trandafirilor – un loc mai bun pentru restabilirea puterii fizice și spirituale în Chișinău nu veți mai întâlni.

Clubul AQUATERRA are 5 camere de masaj, unde clienții se pot bucura de cele mai bune tehnici de masaj din întreaga lume. Clasic și Thai masaj, masaj cu spumă și peeling, împachetări, hidro masaj, aromoterapie și terapie cu pietre.

De asemenea, neieșind din zona SPA, puteți beneficia de calitatea unui bronz uniform și de durată, trecând prin cabina de bronzat, unde se găsește unicul solar vertical deschis din Moldova.

collage2

 

IMG_1308

IMG_1312

IMG_1324

IMG_1336

IMG_1338

IMG_1351

IMG_1365

IMG_1374

collage

IMG_1575

IMG_1578

IMG_1579

IMG_1580

IMG_1582

IMG_1584

Zona de Fitness

La etajul doi al clubului vă așteaptă cea mai modernă sală de fitness din Chișinău, dotată cu aparataj de ultimă generație. Aici, aveți posibilitatea să vă antrenați la aparatele din gama Pure Strenght ale renumitului brand TechnoGym. În această sală, beneficiați de o adevărată gamă de vârf a tehnicii moderne – puteți pedala pe bicicletă sau alerga pe banda rulantă, stând, în același timp, pe Facebook, comunicând cu rudele de peste hotare pe Skype sau privind un anumit post TV. Tot aici vă puteți seta și salva pe un stick sau cu ajutorul smartphone-ului programul de antrenament pe care îl urmați. Practic, în această sală, se găsește aparat pentru fiecare mușchi din corpul dvs, iar unele chiar vă atenționează dacă le utilizați corect sau nu.

IMG_1489

IMG_1403

IMG_1409

IMG_1413

IMG_1415

IMG_1417

IMG_1422

IMG_1430

FIMG_1435

IMG_1436

IMG_1556

– Fly Yoga

În exclusivitate, în cadrul clubului AQUATERRA, puteți încerca Fly Yoga – un complex de exerciții de yoga executate cu ajutorul unui hamac. Acesta este fabricat dintr-un material special care susține până la 100 kg. Hamacul este prins în două puncte de tavan și permite executarea unor mișcări variate în balans sau rotație. Acestea îmbină armonios contracția musculară, întinderea și relaxarea. Elementul distinctiv al acestei activități este acela că în timpul antrenamentului se pierde contactul cu solul și o parte din exerciții se execută în aer.

IMG_1486

IMG_1453

IMG_1466

IMG_1481

– Piscina

Iubitorilor de înot și aerobică în apă, AQUATERRA le propune o piscină de 25 de metri, cu un sistem de curățare a apei în mai multe etape, ce folosește sarea de mare, care permite menținerea purității perfecte a apei. Un sistem similar este folosit de cele mai bune piscine din întreaga lume, iar acesta îl face unic de felul său în Moldova.

IMG_1377

IMG_1389

IMG_1396

IMG_1401

– Fitness-café

Tot aici se află și o cafenea unde vă puteți relaxa înainte sau după antrenament, consumând un shake proteic, un fresh natural, un ceai sau o cafea.

IMG_1546

– Departamentul pentru copii

AQUATERRA are și un departament de fitness pentru copii, care include o varietate  bogată de antrenamente create special pentru cei mici: gimanstică,  exerciții de echilibru, yoga, fly yoga, MTV Dance, Karate, Taekwondo, pregătirea fizică generală, înot pentru formarea și perfecționarea tehnicilor, dar și înot pentru reabilitarea coloanei vertebrale.

De asemenea, în zona de Fitness, vă mai puteți bucura de următoarele servicii puse la dispoziția celor din club: Cardio, Program AQUA, Yoga, Pilates, Dansuri, Lupte.

 

Medical SPA

Îngrijirea personală, întinerirea și remodelarea estetică a corpului este o parte importantă a conceptului de wellness. Din acest motiv, la AQUATERRA, a fost înființat departamentul de cosmetologie si medicină estetică – reprezentat de echipamente, precum și de gama de servicii care nu au un echivalent în Chișinău. Aici, vă puteți bucura de metode moderne de întinerire, cele mai noi tratamente pentru față și corp, remodelare corporală, îndepărtarea părului nedorit cu ajutorului celui mai performant laser care nu provoacă durere.

IMG_1494

IMG_1498

IMG_1507

IMG_1509

IMG_1544

AQUATERRA Beauty

AQUATERRA Beauty este salonul de frumusețe unde visele devin realitate. Interiorul luxos a fost proiectat de celebrul designer italian Luca Castagnetti. Acesta este dotat cu echipament și mobilier de marca Maletti, un lider mondial în fabricarea echipamentului calitativ pentru saloanele de frumusețe.

În cadrul salonului AQUATERRA Beauty sunt utilizate produse de înaltă calitate, de la branduri de top, cum ar fi L’Oreal, Kerastase, cu ajutorul cărora stiliștii vor crea un stil unic, potrivit chiar și celui mai pretențios client. Aici veți găsi cel mai bune servicii de tuns, coafat simplu, de seară și de mireasă, vopsit, make-up, manichiură și pedichiură, proceduri SPA pentru picioare și mâini, un ritual SPA pentru păr și multe alte lucruri care vă vor ajuta să vă evidențiați frumusețea.

IMG_1515

IMG_1518

IMG_1519

IMG_1523

IMG_1528

IMG_1543

 

De serviciile clubului pot beneficia atât deținătorii de Club Card, cât și simplii vazitatori ai zonei de wellness. Programul de lucru al clubului: de luni până duminică de la 7.00 până la 22.00 (Bd. Decebel 6/4).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *