Mihai Ghimpu acuză Consiliul de Reformare de trădare

Mihai Ghimpu acuză Consiliul de Reformare de trădare
Foto:Mihai Ghimpu susține că a fost trădat și a primit o lovitură grea de la membrii Consiliului de Reformare. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței de presă.

Mihai Ghimpu susține că a fost trădat și a primit o lovitură grea de la membrii Consiliului de Reformare. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței de presă.

Președintele PL a declarat că reprezentanții Consiliului de Reformare au invitat președinții din organizațiile teritoriele  să adere la Consiliul de Reformare, potrivit acestora primarul Dorin Chirtoacă va  pierde susținerea PLDM în Consiliul Municipal Chişinău și va fi demarat  referendumul de demiterea lui, înițiat de socialiști, iar în fruntea Consiliului va fi Vitalie Marinuță.
De asemenea, Tudor Grigoriță, președintele filialei teritoriale a PL de la Costești, Ialoveni, a confirmat cele spuse de Mihai Ghimpu, menționând  că președintele Consiliului, Ion Hadârcă a venit cu un mesaj prin care invitămembrii partidului din raion, în special președintele de raion, să adere la consiliu, altfel, va fi lipsit de suportul  financiar și scos din funcția pe care o deține.
În cadrul conferinței, prsedintele PL a mai adăugat că  ex-Preşedintele ţării Petru Lucinschi este cel care i-a determinat pe reformatori să adere la PLDM.

Amintim că Consilui de Reformare în frunte cu Ion Hadârcă a fost format în urma neînțelegerilor dintre membri partidului și președintele acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *