Se caută Mireasa Anului 2014. Ați văzut-o?

www.picpro.md                                             PHOTO BY PIC.PRODUCTION
Foto:Rochii de mireasă a designerului Aliona Mîrzac

Dacă nunta Dumneavoastră a avut loc în anul 2014, participați la concursul anual de fotografie de la MirNevest.md – „Mireasa Anului 2014”.

Alegeți fotografia voastră preferată de nuntă pentru a participa la concurs. Concursul durează până pe 15 ianuarie 2015.

Mireasa anului și finalistele concursului vor beneficia de cadouri plăcute de la Partenerii concursului și portalul MirNevest.md.

Mireasa Anului 2014 va primi un certificat în valoare de 1.000 de lei de la salonul Vivi Spa, iar toate finalistele care vor intra în Top 10, câte un certificat în valoare de 150 de lei de la salonul Vivi Spa.

Mireasa Anului va fi aleasă din TOP 10 finaliste ale concursului, care va obține cele mai multe voturi, de redacția portalului MirNevest.md și Partenerii concursului. Criteriile de evaluare vor fi fotografia de nuntă care participă la concurs și pagina de nuntă. Pentru a avea șanse mai mari de câștig, completează cât mai detaliat pagina ta de nuntă și urmează regulile concursului.

Reguli:
# Poza pentru concurs trebuie să prezinte doar participanta în calitate de mireasă.
# Pozele ce nu vor corespunde temei anunţate vor fi excluse din concurs.
# Crearea paginii personale de nuntă în rubrica „Tinerii căsătoriţi” este o condiţie obligatorie.
Rezultatele finale ale concursului, cu înmânarea premiilor, va avea loc la 10 zile după finalul concursului.
# Participanta care candidează pentru titlul de “Mireasa Anului 2014” și finalistele trebuie să fie prezente la tragerea concluziilor finale.
# La concurs pot participa doar mirese reale, a căror nuntă a avut loc în 2013. La ceremonia de premiere şi înmânare a cadourilor este necesar să fie prezentate certificatele de căsătorie.
#  Administraţia portalului îşi rezervă dreptul să descalifice participantul în cazul încălcării regulilor de votare (trişare/acumulare artificială a voturilor).
# Puteţi vota doar o dată pe zi de pe o adresă IP, pentru un singur participant.
Încărcați pe pagina Dumneavoastră de Facebook, fotografia pe care o veți primi de la administrația portalului MirNevest.md în decurs de 24 de ore după înregistrarea la concurs.  Veți primi o copertă cu fotografia Dumneavoastră și un link personal, ca prietenilor Dumneavoastră să le fie mai ușor să vă voteze.

Mai multe detalii, vedeți pe Mir Nevest.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *