PDM: ,,Relațiile moldo-chineze avansează într-o nouă etapă”

andrian candu
Foto:PC pdm.md.

Membrii delegației PDM, Andrian Candu și Pavel Filip se află într-o vizită de lucru în Republica Populară Chineză. Aceștia au avut mai multe întrevederi cu personalități politice, reprezentanți ai forurilor de conducere ale statului chinez.

Vicepreședinții PDM, Andrian Candu și Pavel Filip au pledat pentru intensificarea dialogului dintre cele două țări și au subliniat intrarea ,,într-o nouă etapă” a colaborării moldo-chineze.

De asemenea, Adrian Candu a subliniat interesul țării noastre de a-și dezvolta relații externe atât în Est, cât și în Vest. ,,Republica Moldova și Republica Populară Chineză împărtășesc o viziune comună în ceea ce privește dezvoltarea egală a relațiilor de colaborare cu Estul și Vestul, deopotrivă”, a declarat acesta

La finalul întrevederii, două delegații și-au exprimat interesul de a colabora pe câteva dimensiuni importante, legate de organizarea partidului, în special în ceea ce privește formarea noii generații de politicieni și dezvoltarea teritorială.

Totodată, reprezentanții PDM au menționat faptul că relațiile moldo-chineze au trecut într-o nouă etapă, mai avansată, ceea ce ar reprezenta un câștig net în plan economic, politic și cultural pentru ambele state.

Sursa: pdm.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *