(foto) Vezi cum arată controversata „Barbie cea reală” cu acnee, vânătăi și celulită

timelinebarb.jpg
Foto:PC: untitled-magazine.com

Imaginea frumuseții feminine se revoluționează complet prin crearea unei noi păpuși Barbie, total opuse celei, cu care ne-am obișnuit până acum. Este vorba de noua „Lammily Doll”, păpușa creată cu aceleași proporții ca cele, ale unei tinere americane de 19 ani.

Ideea îi aparține inventatorului american Nickolay Lamm, iar acum păpușile pot fi procurate de pe websiteul Lammily.com. Acesta a mai creat și un set de autocolante deosebite, pe care copiii le pot utiliza pentru a-și personaliza păpușile. Acestea pot crea iluzia acneei, zgârieturilor, dar și a celulitei.

Nickolay Lamm a explicat, pe blogul său, că corpul fiecăruia dintre noi este diferit, de aceea nu trebuie să aspirăm la un standard idealizat. Din contra, Lamm dorește ca păpușile sale să promoveze frumusețea reală. În viitor acesta planifică să creeze și alte păpuși ce întruchipează diferite etnii și diferite forme ale unui corp sănătos.

Până atunci însă, el este destul de impresionat de păpușa sa, care deja a început să schimbe dialogul adolescentelor despre corpul și imaginea lor. „Sunt sigur că pentru fetele care au julituri pe corp sau celulită începând cu clasa a 7-a, acestă păpușă le-ar ajuta să se simtă mai bine față de ele însele. Consider că păpușa Lammily poate transmite mesajul că acneea, juliturile și celulita sunt lucruri normale, cu care orice fată se poate confrunta și că, de fapt, nu există nicăieri această perfecțiune a unei Barbie mereu fardată și pe tocuri înalte”, s-a exprimat Lamm.

Vedeți mai jos cum arată cea mai controversată păpușă de până acum.

 

PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com
PC: elle.com

Sursa: elle.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *