O tânără însărcinată în patru luni a fost bătută și violată de 7 tineri

caz-revoltator-in-italia-trei-romani-acuzati-ca-au-violat-o-femeie-insarcinata-175627
Foto:O gravidă din Ialoveni a fost violată de 7 tineri PC: antena3.ro

O tânără însărcinată, din satul Moleşti, Ialoveni, a fost violată de 7 indivizi care ulterior, au încercat să o incendieze. Cazul a avut loc acum două săptămâni.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, însărcinată în patru luni, revenea din capitală, când s-ar fi întâlnit cu o veche cunoştinţă. Acesta i-ar fi propus să o conducă acasă. Nici nu bănuia ce i se va întâmpla, transmite Prime.md

Fata nu a povestit nimănui nimic, de teamă ca agresorii să nu o omoare. Peste 5 zile însă, când aceştia i-au spart geamul casei şi au încercat să intre, tânăra a hotărât să meargă la poliţie.

După ce au încercat să-i dea foc, unuia dintre agresori i s-ar fi făcut milă de fată. Rudele spun că tânăra se simte rău şi va trebui să-şi întrerupă sarcina. Mama fetei susţine că părinţii agresorilor ar fi venit la ea, să-i ceară să-şi retragă plângerea.

Deşi cazul a avut loc acum două săptămâni, indivizii, originari din Hansca, au fost reţinuţi abia marţia trecută. După expirarea celor 72 de ore de arest, aceştia au fost duşi în instanţă. Cu toate că procurorii susţin că au cerut mandat de arest preventiv, judecătorul de instrucţie a dispus ca indivizii să fie cercetaţi în arest la domiciliu. Rudele victimei acuză poliţia că ar fi luat bani de la suspecţi ca să-i elibereze şi spun că stau cu frica-n sân.

Rudele fetei acuză acum oamenii legii că ar fi fost mituiţi ca să-i elibereze pe violatori. Poliţia şi procuratura din Ialoveni neagă acuzaţiile şi spun că, Judecătoria raionului ar fi decis ca învinuiţii să fie cercetaţi în arest la domiciliu.

Oamenii din sat sunt şocaţi de cele întâmplate. Indivizii sunt cercetaţi pentru viol şi riscă până la 12 ani de puşcărie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *