Cum să sărbătorești corect Ziua Internațională a Studentului?

munchkin
Foto:Studenții s-au adunat pentru a juca un board game, și anume Munchkin, PC: @chronograpph/ Instagram

Ziua Internațională a Studentului are loc pe data de 17 noiembrie, aceasta fiind una dintre cele mai așteptate sărbători de către studenți.

Dacă te întrebi de ce, răspunsul este foarte simplu: pe 17 noiembrie, de obicei, tinerii au mai puține ore la universitate sau chiar sunt eliberați de la cursuri și seminare. De asemenea, în această zi, tinerii beneficiază de numeroase concerte, programe de divertisment și oferte avantajoase la anumite servicii (spre exemplu: de telefonie, reduceri la haine).

Pentru a avea însă o sărbătoare reușită, trebuie să știi cum să celebrezi corect această zi importantă din viața oricărui student. Inspirându-se din mai multe articole, #diez ți-a pregătit câteva idei de bază:

#1. Dacă nu faci parte din categoria oamenilor care se distrează prin cluburi de noapte, fă astăzi o excepție! Adună-ți colegii de curs, prietenii și mergi la un club, mai ales că, într-o astfel de zi, la sigur vor fi organizate concursuri interesante pentru studenți.

#2. Dacă ești o fire mai liniștită, mergi la Erudit Cafe pentru o partidă de board games, mai ales că, în fiece luni, poți juca gratis orice joc de societate. Vezi aici topul celor mai populare jocuri pentru anul 2014.

#3. Bea un pahar de șampanie pe banca din parcul tău preferat! Parcurile mereu vor rămâne locuri pline de amintiri frumoase, mai ales dacă le-ai cutreierat zile întregi. În pofida faptului că timpul nu este strălucit, mergi în parc și bea un pahar de șampanie în cinstea anilor studenției tale. Aici găsești cele mai colorate și creative bănci din Chișinău.

#4. Mergi la un restaurant! Ziua Internațională a Studentului are loc o dată pe an și, în plus, nu vei fi mereu student. Dacă ai primit bursa sau ai ceva bani în plus, nu e neapărat, totuși, să îi cheltui pe băuturile din club. Se poate, însă, să te alinți, mergând la un restaurant și comandând bucatele tale preferate.

#5. Explorează o altă localitate! Da, astăzi ai timp liber pentru ca să pleci sau acasă, sau să mergi într-o localitate din apropiere pentru a o studia, făcând zeci de poze și împărțind experiența cu prietenii tăi pe Facbook.

#diez îți urează o zi a studentului reușită și productivă! Nu uita că mâine iarăși te întorci la orele universitare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *