AIESEC și EXCEL te îndeamnă să participi la târgul internațional de oportunități

1511542_285031091706186_9019413396963299978_n
Foto:PC: Facebook EDU Forum

EDU Forum este o inițiativă educațională lansată cu scopul de a oferi un spațiu comun de dialog și schimb de experiențe pentru toți cei ce sunt preocupați de educație și dezvoltare personală.

Susținut de EXCEL și AIESEC, organizaţii puternic axate pe promovarea tinerilor și accesul la spaţiul internaţional, EDU Forum își propune să devină un eveniment de referință pentru elevii, studenţii, părinţii şi cadrele didactice din Republica Moldova şi un vector al reformei în sistemul de învaţământ autohton.

Ediţia EDU Forum din acest an se va structura pe două direcții principale:

#1. Va găzdui expoziţia internaţională de oferte educaționale şi dezvoltare personală, care va aduce faţă în faţă cele mai reprezentative instituții de învățământ din țară și de peste hotare, organizaţii de tineret, proiecte de voluntariat, tabere internaționale, programe bursiere cu tinerii studioşi din Republica Moldova.

#2. În paralel, pe parcursul a două zile vor fi organizate un număr de seminarii și workshop-uri interactive, completate de prezentări tematice, susținute de invitați din țară și de peste hotare. Se va discuta despre cum e să fii elev/student în străinătate, cum să-ți dezvolți abilitățile de leadership, cum să aplici pentru un program bursier și care sunt aşteptările angajatorilor.

Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a vă înregistra la târgul de oportunități, urmați linkul: www.eduforum.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *