Rezultatele Exit-Pollurilor alegerilor prezidențiale din România: Iohannis – 51,6%, Ponta – 48,4%

5468ef6b682ccf1a885e774c
Foto:PC: Digi 24

Votul pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România s-a încheiat, duminică seara, la ora 21.00. Între timp, în Europa încă se mai votează, românii mai au o oră sau două pentru a-și exercita preferințele. Scorul dintre cei doi candidați, Victor Ponta și Klaus Iohannis este foarte restrâns.

Update 22.00: Prezidențiabilul opoziției, Klaus Iohannis, ar fi obținut 51,6% din sufragii, în timp ce premierul României Victor Ponta are 48,4%, potrivit exit-poll-ului realizat de IRES pentru ora 21.00.

21.00: Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 50,9% în turul al doilea al alegerilor prezidențiale de duminică, iar reprezentantul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 49,1%, conform exit-poll-ului realizat de IRES, prezentat de Digi 24, pentru ora 19.00.

Între timp candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului să prelungească programul de vot în diaspora. „Solicit guvernului ca acum, în ceasul al doisprezecelea, să facă un efort și să prelungească programul de votare. Solicit guvernului să acorde un minim respect față de acești oameni care vor să voteze. Cu toții ne dorim ca rezultatul obținut scriptic să reprezinte fidel voința românilor. În ceea ce privește modul în care s-a votat în diaspora, guvernul va trebui să își asume această organizare dezastruoasă. Dacă un singur român nu a reușit să voteze, înseamnă că i-a fost încălcat un drept fundamental”, a declarat acesta în cadrul unei conferințe de presă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *