În Moldova va avea loc Săptămâna Globală a Antreprenoriatului

globa
Foto:Săptămâna Globală a Antreprenoriatului PC: iticket.md

În perioada 17 – 23 noiembrie în Republica Moldova va avea loc Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW). La noi în țară evenimentul are loc al doilea an consecutiv și este organizat de Rețeaua Globală a Antreprenoriatului în Moldova (GEN Moldova).

Săptămâna Globală a Antreprenoriatului este un eveniment internațional, care se desfășoară în a treia săptămână din noiembrie în 153 de țări concomitent. În Republica Moldova GEW a avut loc pentru prima dată în 2013 și au fost organizate 23 de activități în 10 regiuni ale țării, acumulând peste 1.000 de beneficiari și 21 de parteneri, printre care: Ambasada SUA în Republica Moldova, ENTRANCE, ASEM, AGEPI, BLTC, Universitatea Perspectiva, Fresh and Joy.

„În Chișinău evenimentele vor avea loc în fiecare zi, de luni până vineri, în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova. Vor fi organizate patru săli: panou de discuție, training, atelier de lucru și masă rotundă, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte precum provocările startup-ului, finanțe și fiscalitate, marketing și comunicare, eșecul ideii și accelerarea afacerii”, a declarat Olesea Fortuna, președintele Rețelei Globale a Antreprenoriatului.

De asemenea, reprezentanți ai unor industrii, precum cea a IT, sănătății, creative, fashion, vor prezenta situația în domeniu și vor face o analiză a oportunităților care le au.

O premieră pentru Republica Moldova este organizarea Zilei Mondiale a Antreprenoriatului Feminin, care este celebrată la nivel global. Pe 19 – 20 noiembrie, va fi realizat un atelier de lucru pentru 50 de femei antreprenoare, de către experți din România și Republica Moldova.

Săptămâna Globală a Antreprenoriatului este o inițiativă internațională apărută în 2008, menită să dezvolte ideea de afaceri printre tinerii de pe toate continentele. Doritorii de a participa la sesiunile organizate în cadrul Săptămânii Globale a  Antreprenoriatului, pot achiziționa biletele online, prin intermediul site-ului iTicket.md. Prețul acestora este de 50 de lei per sesiune, dar pot fi achiziționate și abonamente.

 

PC: iticket.md
PC: iticket.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *