(video) Patru tineri sunt suspectați că au omorât cu cruzime un bărbat

10455a6a05a212147f044c2484ef416d_XL
Foto:PC: Realitatea.net

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 ani sunt suspectați că au omorât cu cruzime un bărbat şi l-au abandonat ulterior în stradă.

În dimineața zilei de 6 noiembrie curent, poliția a fost alertată de un cetățean care a declarat că la intersecția străzilor Colina Puşkin cu Constantin Stamate din capitală, a depistat cadavrul însângerat al unui bărbat. La fața locului s-a deplasat o grupa operativă pentru documentarea circumstanțelor. Astfel, s-a stabilit identitatea bărbatului care s-a dovedit a fi în vârstă 59 ani, cu domiciliu în Chișinău.

În context, au fost inițiate acțiuni de investigații, precum şi a fost dispusă efectuarea expertizei medico-legale pentru a constata cauza decesului. Rezultatele expertizei au demonstrat că bărbatul a fost agresat fizic şi înjunghiat cu un obiect ascuțit.

Angajații poliției au reținut patru persoane suspectate de complicitate. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 ani, domiciliați în capitală şi orașul Sângerei. Potrivit primelor informații acumulate, suspecții şi victima ar fi servit băuturi alcoolice. Ulterior, s-ar fi iscat un conflict între victimă şi unul dintre suspecți, în vârstă de 25 ani. Bărbatul ar fi fost bătut cu bestialitate şi omorât cu un cuţit.

Respectiv, a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat, iar vinovații riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *