(foto) Cei mai buni absolvenți ai programelor de schimb în SUA din 2014

alumni11
Foto:Best Alumni of the Year 2014

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC), cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, a organizat cel de-al XII-lea Congres al Absolvenților programelor de schimb ale guvernului SUA, cu tematica „Tehnologii inovaționale de implementare a cetățeniei active”, care a avut loc pe 8 noiembrie, la Leogrand Convention Center.

Practicile bune merită a fi apreciate și multiplicate. Tradițional, la Congresul Absolvenților are loc premierea celor mai activi absolvenți, care au contribuit la dezvoltarea comunităților prin proiecte și acțiuni de succes iar la această ediție au fost decernați 7 cei mai buni absolvenți ai anului.

A fost acordat premiul „Best Alumni Award”/Cel mai bun Absolvent al Anului 2014.

 

#1. Violeta Teutu, MUSKIE

Viorica Teutu PC: Arhivă personală

Absolventa Programului Muskie, Violeta Teutu, pentru spiritul de activism și devotament în cauze sociale, precum combaterea HIV/SIDA, prevenirea suicidului, combaterea tuberculozei.

 

#2. Nicu Gaibu, FLEX

Nicu Gaibu PC: Arhivă personală

Absolventul Programului FLEX, Nicu Gaibu, pentru promovarea voluntariatului, participării și educației pentru tineri.

 

#3. Elena Rosoșenco, OPEN WORLD

Elena la o întâlnire cu un oficial PC: Arhivă personală

Absolventa Programului Lumea Deschisă, Elena Rosoșenco, pentru promovarea și sprijinul acordat în facilitarea antreprenoriatului pentru femei.

 

#4. Tamara Șchiopu, COCHRAN

Tamara Șchiopu PC: Arhivă personală

Absolventa Programului Cochran, Tamara Șchiopu, pentru promovarea patrimoniului cultural și antreprenoriatului local și național.

 

#5. Mihai Sochircă, BFTF

Mihai Sochircă PC: Arhivă personală

Absolventul Programului Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship, Mihai Sochircă, pentru promovarea diversității și activității de tineret.

 

#6. Alexandrina Ciorchină, BFTF

Alexandrina Ciorchină PC: Arhivă personală

Se acordă absolventei Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship Program, Alexandrina Ciorchină, pentru vociferarea și promovarea activității de tineret.

 

#7. Ludmina Barbă, International Visitors

Ludmila Barbă PC: Arhivă personală

Se acordă Absolventei International Visitors Leadership program, Ludmila Barbă, pentru promovarea valorilor și bunelor practici ale programelor de schimb.

 

Asociația pentru Dezvoltare Creativă încurajează și promovează inițiativele absolvenților, pledând pentru implicarea activă a cetățenilor și dezvoltare comunitară.

Mai multe detalii vedeți pe usalumni.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *