Top 5 cele mai neobișnuite aplicații pentru Android-ul tău

galaxy-s5-screen
Foto:PC: amazonaws.com

Magazinul Google Play ne oferă o gamă largă de aplicații utile, interesante, dar și neobișnuite. Azi, am testat aplicațiile Google și am făcut o listă cu cele mai funny dintre ele. Echipa #diez vă recomandă să le testați.

În acest articol #diez îţi prezintă o serie de aplicaţii interesante, care se adresează publicului larg, indiferent de vârstă sau pasiuni. Pentru cei interesanți de divertisment recomandăm aplicațiile:

#1. Water Your Body

Water your body.
Water Your Body


Water your body, este aplicația care vă amintește să beți apă și să urmăriți obiceiurile de consum. Pentru început alegeți unitatea greutății dumneavoastră, unitatea capacității dumneavoastră și marcați greutatea. La greutatea de 55 kg, aplicația ne-a sugerat că trebuie să consumăm 2.087 ml de apă într-o diurnă. La fiecare țintă băută, se actualizează cantitatea care ți-a rămas.

 

#2. Give a Kiss

Give a kiss.
Give a Kiss

E aplicație pentru cei care nu s-au sărutat demult sau doresc să-și testeze abilitățile. Verifică cât de bine te săruți în joc. Întâi de toate, alegi pe cine vrei să săruți (băiat sau fată), după care trebuie să săruți buzele, care apar pe ecran. Imediat după sărut o să primești un feedback despre cât de pasional, romantic și experimentat ești.

 

 

The Moron Test 2

#3. The Moron Test

Aplicație foarte distractivă, datorită căreia poți să afli gradul tău de inteligență. Jocul te provoacă să rezolvi probleme de genul touch the smallest giraffe on the screen, dar îți pune capcane, care îți complică răspunsul. Verifică-ți cunoștințele.

 

 

Classic snake 2
Classic Snake 2


#4. Classic Snake 2

Mai ții minte Nokia 3310? Toată lumea juca pe atunci Snake. Acum poți să ai această experiență și pe Android. Varianta veche a jocului e destul de incitantă și nostalgică.

 

 

 

Ghost detector
Ghost Detector

#5. Ghost Detector (Detectorul de fantome)

Cei care cred în fantome și se tem de ele, au ocazia să verifice dacă există vreo fantomă sau vreun spirit prin preajma lor. Aplicația va arăta pe radar un punct verde, în caz că există cineva prin apropiere. Nu panica, aplicația poate da eroare.

Alege una din aplicații și instalează-le pe smartphone-ul tău.

 

Irina Gurdila

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *