Câștigătorii concursului aniversar “Premii 1 și 1 la 11 ani de Kiss FM!”

articol
Foto:Câștigătorii concursului aniversar “Premii 1 și 1 la 11 ani de Kiss FM!”

În săptămâna aniversară, Kiss FM a bucurat zeci de Kissomani cu premii 1 & 1. În fiecare zi, în fiecare program local, fiecare DJ a deschis cutia de cadouri, iar cei mai norocoși, care au intuit după indicii ce se afla acolo, au câștigat super premii.

Irina s-a făcut cu 1 abonament la fitness pentru o lună și un tricou Kiss FM, declarând că adoră sportul. Grigorii, la rândul său, ne-a bucurat cu o felicitare în versuri în direct și a câștigat accesorii pentru sezonul rece, mai exact mănuși și combi buff. Sergiu a ghicit care este cel mai romantic gest între îndrăgostiți și s-a făcut cu o cină de 500 de lei, pe care o va împărți cu soția sa într-o seară romantică, iar dimineața îi va aduce cafeaua la pat într-o super cană Kiss FM. Iurii a câștigat elementul vestimentar pe care femeilor le place să îl fure din garderoba bărbaților, adică un Tricou Kiss FM + o invitație pentru două persoane la film. Iar Elena a fost cea care a izbucnit în lacrimi, când a aflat că tocmai a câștigat un Laptop și un sticker Kiss FM, povestind că asta își dorește de ceva timp și e cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viața sa.

Astea sunt doar câteva din premiile oferite de Kiss FM în perioada 3 – 7 noiembrie, și toate pentru că 1 și 1 fac 11 pentru cel mai ascultat post de radio din Republica Moldova.

Mai mult decât atât, toți câștigătorii s-au bucurat și de o sticlă de șampanie din partea casei, pentru a sărbători cu toată familia cei 11 ani de când ascultă doar hituri pe frecvența 100,9. Iar pentru că săptămâna a stat sub semnul petrecerii, fiecare zi a început la Kiss FM cu artiști Unul și Unul! Duete absolut unice, transmise live pe Kiss FM! Delia și Grasu XXL au dat tonul! Andra și Smiley au cântat „La mulți ani” chiar pe 5 septembrie, iar Antonia și Alex Velea au cântat și ei pentru prima dată în duet, deși formează un cuplu.

La Radio și la mulți 11 ani, Kiss FM!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *