Keira Knightley s-a măritat!

1367677183_keira-knightley-james-righton-wedding-zoom
Foto:Keira Knightley şi James Righton PC usmagazine.com

Actriţa Keira Knightley şi logodnicul acesteia, James Righton, s-au căsătorit, sâmbătă seară, la proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei acesteia, în Mazan, o localitate de lângă Mont Ventoux (Provence), în compania unui număr restrâns de invitaţi.

Cuplul, care s-a logodit în mai 2012, după ce s-au cunoscut la un eveniment organizat de Alexa Chung – s-a căsătorit civil sâmbătă după-amiază, la primăria din Mazan, la 67 kilometri de Marsilia, după care, la bordul unei maşini argintii Renault Clio, s-a întors la reşedinţa de lux a actriţei pentru a porni petrecerea de nuntă, scrie contactmusic.com.

Keira Knightley, în vârstă de 28 de ani, celebră, printre altele, pentru rolul din “Anna Karenina”, a purtat o rochie special creată pentru ea de designerul Karl Lagerfeld, a încălţat o pereche de balerini roz, iar vestimentaţia a completat-o cu o jachetă Chanel şi o ghirlandă fină, pe care a purtat-o pe cap.

Printre cei puţini invitaţi prezenţi la ceremonie s-au aflat mama actriţei, Sharman MacDonald, tatăl acesteiea, Will Knightley, şi fratele ei, Caleb, precum şi tatăl lui James, Nicholas, şi fratele acestuia, Bill.

La petrecere au luat parte aproximativ 50 de persoane, toţi prieteni apropiaţi ai familiilor celor doi miri.

Sursa: contactmusic.com

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *