Căutăm soție pentru Dorin Chirtoacă

chirtoaca
Foto:Căutăm soție pentru edilul capitalei.

Cu ocazia zilei de naștere echipa #diez a decis să-i facă un cadou primarului capitalei. Realizând o listă cu potențialele neveste pentru edilul nostru.

dorin si lorena

Mult s-a vehiculat că Lorena Bogza ar avea ceva cu primarul de Chișinău, să fi începutul totul de la ședința foto pentru revista VIP Magazin? Noi nu știm, însă gurile rele spun că prezentatoarea emisiunii de analiză politică ÎnProfunzime ar fi o candidatură perfectă pentru Dorin.
dorin si simona

Speranța State, jurnalist de profesie, e tânără, frumoasă înaltă (știm noi că înălțimea în dragoste nu contează). Am inclus-o în acestă listă nu doar pentru aceste calități, dar am observat că primarul mereu e atent și vorbește frumos cu ea.

 

diana guja1

 

Blogherița Diana Guja merită să fie inclusă, mai ales, pentru faptul că îi trimite permanent scrisori primarului pentru a-i reaminti ,,cât de mult apreciază” acțiunile lui, dar și pentru că mătușa ei a spus că e cea mai bună candidatură pentru ea. Iată și dovada.

 

dorin si diana

inna1

 

Inna– cântăreață din România, dar care încearcă să se apropie tot mai mult de cultura noastră. Cel mai important indiciu că ei doi s-ar potrivi este că ea nu doar înțelege starea de spirit a edilului față de probleme capitalei, ba chiar și cântă despre aceasta cu Carlas Dreams în piesa P.O.H.U.I.

 

maia laguta

 

Maia Laguta, o candidatură bună de luat în considerare având în vedere că îl pețește pe edilul nostru, venind aproape în fiecare zi la Primărie. Aceasta are până și ,,abonament” aici, vine să semneze documente, doar pentru a se afla în apropiere de Dorin.

 

Nu știm dacă primarul va ține cont de sugestiile noastre sau ba, noi îi dorim un sincer ,,La multi ani!” și o petrecere frumoasă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *