Un tânăr din Bălți a ucis un om și l-a îngropat într-o pădure

arest1-1413468699
Foto:Tânăr reținut pentru că ar fi omorât un om PC: cugetliber.ro

Un tânăr, suspectat că ar fi omorât un bărbat, după care ar fi îngropat cadavrul într-o fâșie forestieră a fost reținut de către forțele de ordine. Crima de care este invinuit tânărul s-a produs câteva zile în urmă, în municipiul Bălți.

Astfel, la IP Bălți s-a adresat un bărbat precum că unchiul său, de 53 de ani, locuitor al orașului Bălți a plecat de acasă la o cunoștință și nu s-a mai întors.

Imediat, forțele de ordine au întocmit un plan special de acțiuni. Ca rezultat al măsurilor întreprinse polițiștii au stabilit, că bărbatul a plecat în ospeție la o femeie, domiciliată, la fel, în orașul Bălți. Aici, între concubinul fiicei femeii și victimă s-a iscat instantaneu o ceartă. Tânărul de 22 de ani, i-a aplicat bărbatului cu o buturugă de lemn mai multe lovituri în cap, în urma cărora victima a decedat pe loc. Pentru a șterge urmele crimei, suspectul a îngropat cadavrul într-o fâşie forestieră din apropierea municipiului Bălți.

Audiat de polițiști, suspectul și-a recunoscut pe deplin vina.

La moment, suspectul se află în arestul poliției și este cercetat penal în baza art.145, al.1 Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *