Mai mulți membri ai Partidului Liberal Reformator au aderat la Partidul Democrat

media_141457543625590500
Foto:Mai mulți membri PLR părăsesc partidul și aderă la PDM PC: realitatea.md

Un grup de activiști politici din Chișinău, buni cunoscători ai problemelor Capitalei, ai Partidului Liberal Reformator părăsesc formaţiunea şi aderă la Partidul Democrat.

„Conducerea PLR s-a lansat de una singură în alegeri, iar noi am susţinut ideea ce a merge în front comun cu partidele de la guvernare”, a declarat Vasile Grama, consilier municipal, informează Realitatea.

Potrivit acestuia, votul pentru un partid care nu are şanse să acceadă în Parlament este un vot pierdut.

Grama a adăugat că grupul care a anunţat azi părăsirea PLR va fi urmat şi de alte persoane.

1Vedem în PDM un partid puternic, care a demonstrat o capacitate bună de guvernare în ultimii 5 ani. La fundamentul Partidului Democrat stau organizații primare bine sistematizate, o echipă puternică, precum este și cea din municipiul Chișinău, căreia am decis să ne alăturăm. Am văzut și un sistem clar de promovare a fiecărui membru în cadrul partidului”, a mai declarat Vasile Grama.

Potrivit serviciul de presă democrat, PDM apreciază acest gest drept o dovadă a ascensiunii partidului, alături de care vin tot mai mulți oameni din întreaga țară, care vor să pună umărul la creșterea Moldovei.

Noii membri ai PDM au experiență de ani de zile în administrația publică locală, sunt oameni stimați și respectați în Chișinău, fiind profesori, manageri, doctoranzi, responsabili în diverse funcții executive în structurile statului. Ei au mărturisit, în cadrul unei conferințe de presă, că se alătură “singurului partid care se pregătește să guverneze și să conducă țara în interesul celor mulți”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *