7,99 motive de ce să vii la Festivalul Anim’est 2014

maria
Foto:Festivalul Anim'est 2014 începe la data de 30 octombrie, orele 19:00, în cinematograful Odeon, PC: Anim'est Chisinau

Anim’est e foarte aproape. Au mai rămas ore numărate până la deschiderea festivalului, iată de ce echipa #diez îți găsește motive în plus de ce să vii la acest minunat eveniment.

#1. Vei avea parte de un program de animații foarte neobișnuit. Privirea și auzul îți vor fi încântate de un număr mare de filme animate: producții franțuzești, germane, japoneze și altele. Întregul program al festivalului îl poți găsi aici.

#2. Vei avea ocazia să privești „The Wind Rises”, producția lui Hayao Miyazaki. Această proiecție e specială prin faptul că filmul animat a fost producția după care Miyazaki s-a retras din lumea cinematografiei.

#3. Vei putea sărbători Halloweenul la Creepy Animation Night! Da, nu e o glumă. Una dintre cele mai așteptate proiecții ale festivalului va coincide cu înfricoșătoarea sărbătoare a Halloweenului. Momente din cadrul Creepy Animation Night găsești aici.

#4. Nu uita că picii învață mult mai multe de la filmele animate decât o fac maturii. Iată de ce, frații mai mici, copiii sau verișorii tăi sunt invitați la secțiunea Minimest, unde vor fi 5 proiecții în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, la orele 12.00 și 14.00.

#5. La Cinema Odeon vei vedea cele mai bune scurtmetraje ale Competiției internaționale din cadrul Festivalului de Film de Animatie de la Stuttgart 2014 și un Best of al regiunii Baden-Wurttemberg (2012-2014).

#6. Vei putea achiziționa sacoșe și tricouri marca Anim’est 2014. Prețurile urmează a fi stabilite.

#7,99. În cadrul festivalului, vor fi distribuite stickere cu logoul Anim’est 2014. Majoritatea tinerilor fug după stickere haioase și interesante pentru a-și înfrumuseța dispozitivele sale. Și cui oare nu i-ar plăcea oița amuzantă a festivalului de animație?

Iată și am ajuns la sfârșit de listă, însă urmează să fie menționat un alt motiv important de ce ai petrece timpul tău la Anim’est 2014:

#8. Fiecare zi a festivalului o vei încheia la Re:Animation Hub – Tipografia 5.  Acolo vei avea parte de serbări frumoase sub muzică bună și filmulețe excelente!

Biletele la Anim’est 2014 se vând ca pâinea caldă. Iată de ce, #diez te îndeamnă sau să-ți achiziționezi unul la casele cinematografului Odeon, sau să-l comanzi online de pe iTicket.md.

Amintim că Festivalul Anim’est 2014 va fi lansat pe data de 30 octombrie, la orele 19:00, la cinematograful Odeon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *