Momentele speciale ale festivalului Anim’est 2014

animusic
Foto:AniMusic Night la Tipografia 5, PC: Eveniment/ Facebook

Printre cele mai speciale momente din cadrul festivalului de Animație Anim’est Chișinău 2014 sunt Creepy Animation Night 2014 și AniMusic Night 2014.

În acest an, la cinematograful Odeon, ora 23.00, vei avea un Hallowen cu adevărat înfiorător și totul datorită nopții animaţiilor stranii şi înspăimântătoare, când vei descoperi partea întunecată a animației. Creepy Animation Night 2014 va aduce de această dată multe decapitări, extratereştri, fantome şi eviscerări, întâmplări morbide pline de umor negru, sex bizar şi răsturnări de religii.

Proiecțiile de animații  nu sunt recomandate celor slabi de inimă și sunt interzise minorilor. Așadar, dacă ai atins majoratul și ești printre curajoși, te invităm să vizionezi animaţiile Birds dream / Visul păsărilor, Babyfaced / Cu față de copil, Dance macabre / Dans macabru, Dans la joie et la bonne humeur / În bucurie și bună dispoziție, precum și The Obvious Child / Copilul vădit, care a luat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, în cadrul competiției internaționale Anim’est 2014. Cu aceste filme „bântuite” de influenţele lui Francis Bacon și Allan Edgar Poe îți asigurăm un Halloween de neuitat.

În cadrul Creepy Animation Night vei fi martor și la contopirea creativă a două genii muzicale din România, C L N K și Polochord. Ei îți vor prezenta cel mai recent proiect al lor – Garten – care explorează latura obscură a celor doi producători. Ulterior ne întâlnim la  Re:Animation: Hub Tipografia 5, unde va avea loc un chef de Halloween.

După această noapte înspăimântătoare, te invităm să te relaxezi la AniMusic Night 2014, competiția de Videoclip și Advertising, tot la Re:Animation: Hub Tipografia 5, ora 22.00. Aici  vei vedea 14 clipuri publicitare pentru branduri cunoscute ca Unilever, Coca Cola, Cadbury sau Orange România şi 25 de videoclipuri ale unor artişti precum Bonobo, Arctic Monkeys sau Basement Jaxx.

Încheiem festivalul din acest an, la cinematograful Odeon, ora 20.30, cu filmul care s-a bucurat de un mare succes la București, unde biletele s-au vândut ca pâinea caldă – Jack și mecanica inimii / The Boy with the Cuckoo-Clock Heart. Animația este o dramă plasată în secolul al XIX-lea, despre Jack, căruia la naştere inima i-a fost înlocuită cu un ceas cu cuc. Astfel, regulile pe care trebuie să le respecte cu stricteţe toată viaţa se dovedesc imposibile: să nu-şi piardă niciodată cumpătul şi, mai ales, să nu se îndrăgostească.

Anim’est Chișinău 2014 va avea loc în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie! Intră pe animest.md, vezi programul complet al proiecțiilor și asigură-ți un loc la film cumpărând din timp bilete online prin iTicket. Locurile la Creepy Animation Night se ocupă în funcţie de ordinea de intrare a spectatorilor în sală, iar biletele nu au număr de rând sau de loc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *