(foto) Wonder City va lansa în curând un videoclip

10351087_791952517493883_5709107634089458379_n
Foto:Membrii formației PC: facebook.com/wondercity

Motivați fiind de pasiunea pentru muzică, Wonder City a luat contur în februarie 2014. Este vorba despre 3 tineri care activează deja de jumătate de an în acest format și preconizează să lanseze un videoclip.

Cristi (chitarist-voce), Denis (chitară-bas) și Mihai (tobe și percuție) interpretează cover-uri, dar și piese compuse chiar de ei. În acest context, se impune a menționa recenta colaborare cu o participantă de la Eurovision din acest an, Rodica Olisevschi, la piesa “Show Me”.

 

Rodica Olisevschi alături de Wonder City PC: facebook.com/wondercity
Rodica Olisevschi alături de Wonder City PC: facebook.com/wondercity

Băieții au planuri mari și preconizează lansarea unui videoclip în timpul apropiat, la piesa “Darling”, piesă care va fi disponibilă doar din ziua lansării oficiale. Cu aceasta ocazie, Wonder City ne promite și un concert în care își vor etala talentul, motivația și energia debordantă.

În privința alegerii numelui acestui band, iată ce ne spune Cristi: „Dorim ca tânăra generație să se identifice cu orașul în care trăiesc, dorim să invocăm o stare de bine prin stabilirea determinativului  de Wonder.”

 

PC: facebook.com/wondercity
PC: facebook.com/wondercity

Acestea fiind spuse, pentru cei care au intenția de a-i asculta, nu ezitați să petreceți o seară memorabilă în compania lor în următoarele localuri din Chișinău:

#Jazz Café – vineri și sâmbătă, la orele 21:00
#The York Pub – miercuri la aceeași oră.

Patricia Podoleanu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *