(foto) Exquisite Academy promite o ediție captivantă pentru viitoarele Lady

10712842_606836489442027_8994934278672632143_n
Foto:Poza de grup PC: facebook.com/exquisite academy

Deschiderea Exquisite Academy s-a produs într-o atmosferă efervescentă, entuziasmul organizatorilor și al participanților fiind cel care a propulsat buna dispoziție și a etapizat o nouă treaptă în promovarea valorilor ce vin să renască conceptul de Lady.

Evenimentul a avut loc pe 25 octombrie 2014 și a constituit o ședință de prezentare a ceea ce se va petrece timp de 5 săptămâni. Proiectul în sine are drept scop modelarea fetelor din societatea noastră și este echivalentul programului Academy of Manliness. Astfel, în perioada de dinamizare, urmează să fie abordate subiectele:

# Etica vestimentară
Etica la masă
Make-up Basics
# Degustație de vin
# Team buildings
# Persoane de succes
# Handmade

Se preconizează ca această serie de training-uri și workshop-uri să ofere persoanelor selectate un impuls pentru dezvoltarea lor și transformarea în Doamne de succes. Nu în zadar, Exquisite Academy vine și cu o desagă de valori, cu scopul de a le „însămânța” întru intensificarea abilităților viitoarelor Lady: Feminitate și eleganță; Mod sănătos de viață; Dezvoltare personală; Etica în societate; Etica profesională; Educație și carieră; Valoarea individuală; Integritate; Altruism și Încrederea în sine.

 

Participanții ascultă discursul unui organizator, Vlad Caluș
Participanții ascultă discursul unui organizator, Vlad Caluș

„Proiectul nostru se bazează pe feminitate, iar o domnișoară, în viziunea noastră, trebuie sa fie elegantă, gingașă, modestă. Am avut foarte multe aplicări, mai mult de 100, și am fost exigenți la selectare, evitând situațiile de cumetrism prin ascunderea numelui, e-mail-ului și instituției de învățământ a fiecărui potențial participant”, a precizat managerul pe partenership, Cristina Sârbu.

 

Participantele Exquisite Academy
Participantele Exquisite Academy

Printre trainerii care vor instrui fetele se vor regăsi: Mihaela Roșcov, care va vorbi despre cum să depășim complexele, Valeriu Istrati – va face o degustație de vin, Albina Cozma va trata tema eticii vestimentare.

Întrebate despre așteptările lor, participantele nu au ezitat să ne răspundă: “Așteptările mele de la Exquisite Academy sunt mari, deoarece implică o introducere în conceptul feminitate și aspectele importante ale acestuia. Prin urmare, îmi doresc să mi se ofere acea scânteie care să mă impulsioneze să studiez și singură această ramură, să acumulez cunoștințe specifice asupra unui subiect și nu ceea ce aș putea găsi pe oricare site, și, desigur, să mă simt bine în marea noastră familie.”, a relatat Valeria Chiorescu.

O altă fată cu speranțe mari: ” Evident, am așteptări destul de mari, avansate aș putea spune. Sper că echipa organizatorică va face o treabă bună și va materializa scopurile propuse. Am decis să particip imediat ce am cunoscut acest proiect, care, m-a intrigat ulterior. Totodată,am văzut o șansă unică de a-mi defini personalitatea de lady și de a-mi consolida poziția în societate. Cred cu tărie că vom face o treabă bună și că conceptul academiei va avea un impact pozitiv”, a subliniat Marcela Tanașciuc

 

Fetele discută la etapa de TeamBuilding
Fetele discută la etapa de TeamBuilding

Vârsta de participare e cuprinsă între 16 și 19 ani, iar taxa e 150 de lei per persoană. Ideea proiectului aparține unor tineri activi, aceștia fiind: Vlad Caluș, Lera Colesnic și Diana Caraman.

 

TeamBuilding
TeamBuilding
Manager pe partenership, Cristina Sârbu
Manager pe partenership, Cristina Sârbu
Discuții între fete
Discuții între fete
Fetele ascultă prestanța organizatorilor
Fetele ascultă prestanța organizatorilor

Pentru mai multe detalii, accesați Exquisite Academy.

 Patricia Podoleanu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *