Cele mai ploioase știri de pe #diez din 23 octombrie

fanat1
Foto:Fotografie de la inaugurarea Fântânei Cadânei

Joi, cititorii #diez au stat mai mult prin case sau prin localuri, afară a plouat și acestea au fost cele mai citite știri din 23 octombrie

#1. Culegătorii de struguri din Franța s-au dezbrăcat frumos pentru realizarea unui calendar 

Echipa curajoasă de lucrători ai vinificației Domaine Marcel Lapierre din Beaujolais a participat într-o sesiune foto incendiară pentru un calendar nud, care a fost realizată chiar pe moșiile acesteia.

#2. Cele mai atrăgătoare exponate ce aparțin Universității Tehnice a Moldovei 

Dacă nu ați știut, UTM dispune de un parc impunător, unde sunt expuse obiecte de valoare, mai ales cele create de către înșiși studenții universității. De asemenea, în incinta blocului central de studii, veți putea găsi o dovadă a succesului savanților și tehnicienilor din Moldova.

#3. Tudor Buhnaci – Studentul de nota zece al Facultății de Drept de la USM  

Ministerul Educației al Republicii Moldova vă prezintă astăzi istoria de succes a lui Tudor Buhnaci, student în anul II la Universitatea de Stat din Moldova. Tudor este unul dintre cei circa o mie de studenți, care au reușit după sesiunea de vară 2014 să treacă la studii cu finanțare din buget.

#4. Tinerii care au renovat Fântâna Cadânei sunt nemulțumiți că aceasta e folosită în scopuri electorale 

Proiectul pe care echipa #diez l-a ales ca fiind în capul listei a celor mai bune proiecte implementate de tineri – „Restaurarea Fântânei Cadânei”, a fost nominalizat la Prime ca având alte persoane printre cei care au lucrat la proiect.

#5. Cunoaște-i pe voluntarii din echipa Anim’est 2014 

Dacă ai aplicat pentru a fi în cadrul echipei Festivalului Anim’est, dar încă nu știi dacă ești sau nu printre membrii acesteia, #diez te invită să vezi lista persoanelor acceptate drept voluntari pentru întregul festival.

#6. 10 idei de machiaj și 10 piese care te vor inspira pentru Halloween 

#diez a selectat o serie de fotografii cu machiaje de Halloween, asociind fiecare imagine cu o piesă mai mult sau mai puțin potrivită sărbătorii.

#7. Un nou desen de street art marca iZZy iZVNE a apărut la Telecentru

De câteva zile, un perete de la Telecentru este mai frumos datorită artistei de graffiti. Acesta se găsește în apropierea Cinematografului Gaudeamus.

#8. Câțiva interpreți autohtoni celebrează viața printr-o nouă piesă 

Tania Cerga, Guz, Dara, Nicu Țărnă și Pașa Parfeny lansează astăzi o nouă creație muzicală. Piesa „O nouă zi, o nouă viață” celebrează viața, valorile europene, un trai fericit și încrederea în ziua de mâine.

#9. Rezultate Champions League 22.10.2014: Liverpool 0 – 3 Real Madrid 

A treia etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, ediția 2014/15, s-a încheiat miercuri, 22 octombrie 2014, cu 19 goluri marcate în grupele A, B, C și D.

#10. După peripeții prin Moldova, Oleg Brega va depune în curând actele la CEC 

Activistul Oleg Brega, care vrea să participe în cursa electorală fiind candidat independent, a reușit să autentifice 2.100 semnături, și are totul necesar pentru a depunde actele la CEC și pentru a fi concurent electoral cu acte în regulă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *