10 recomandări de evenimente pentru vineri, 24 octombrie

tpografie
Foto:Petrecere la Tipografia 5 PC: Nicu Lazar/ Tipografia 5

Chiar dacă vineri plouă sau nu, ziua trebuie să fie una frumoasă, noi vă recomandăm 10 evenimente, iar voi deja alegeți singuri cum o petreceți. O zi frumoasă.

#1. Iosif și Amanta sa

vii3

Spectacol la Teatrul Eugene Ionesco cu începere de la ora 18:30, studenții și elevii au reducere de 50% la procurarea biletelor. Informații mai multe vedeți aici: Bilete la teatru

#2. Filmul „Ce lume minunată” 

vii9

Filmul „Ce lume minunată” s-a învrednicit de Premiul FIPRESCI la cea de-a 30-a editie a Festivalul Internațional de Film de la Varșovia (Warsaw Film Festival 2014). La 20:00, la Cinematograful Gaudeamus, informație despre bilete vedeți aici: Ce lume minunată!

#3. Deschiderea Festivalului Filmului Rus

vii8

Deschiderea oficială a Festivalului „Întâlnire cu Rusia” va avea loc pe data de 24 octombrie, în incinta cinematografului Patria-Râșcani. Mai multe detalii vedeți aici: Festivalul Filmului Rus

#4. The Great State of Colorado 

vii2

Întâlnire cu Blaine Tyson, care va vorbi despre statul american Colorado. La ora 15:30, la Centrul American de Resurse, mai multe informații pe Facebook.

#5. Cu trei pași mai aproape de CUBO

vii4

CUBO lansează o serie de traininguri în perioada de 24 octombrie-8 noiembrie cu denumirea ,,Cu 3 pași mai aproape de CUBO”. Scopul trainingurilor este de a oferi tinerilor o instruire introductivă în domeniul jurnalismului. la ora 16:00, la Biblioteca B. P. Hașdeu, detalii pe Facebook.

#6. Balul Bobocilor a studenților de la FRIȘPA 

vii5

Consiliul Sindical Studențesc al USM vă invită vineri la BALUL BOBOCILOR al Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative. La 19:00, la Faraon, intrarea 25 lei, detalii pe Facebook.

#7. Guitar Friday 

vii6

Dragi propagandiști, va propunem vineri seara, 24 octombrie, să ne ascundem de ploaie împreună cu duetul nostru preferat de chitariști – Veaceslav Dumitriu și Andrei Moroz. La 20:00, la Propaganda, detalii pe Facebook.

#8. Smells like Grunge (Tribute Concert) 

vii7

Proiectul adună mai mulți muzicieni la un loc cu un singur scop, acela de a aduce un omagiu unuia dintre cele mai influente curente din istoria muzicii: GRUNGE. La 21:00, la Albion, detalii pe Facebook.

#9. The Carters 

vii10

În program vei avea parte de piese mai vechi dar şi mai noi! În general vor fi interpretate piese în stil pop, pop rock, RnB, soul, blues, reggae. Vocalul alt femenin combinat cu instrumente acustice dau pieselor un colorit viu, neobișnuit. La 21:00, la Jazz cafe, detalii pe Facebook.

#10. Friday Night with Eugen Kara 

vii11

Muzică bună din ultimii 50 ani, la Tipografia 5, la ora 22:00, detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *