(vox) De ce locuitorii orașului Chișinău aleg să-și facă cumpărăturile la MoldMart?

collage
Foto:Motivele pentru care locuitorii capitalei preferă MoldMart

Atunci când mergem la cumpărături, căutăm diversitate de produse calitative, proaspete și la un preț cât mai accesibil. #diez a întrebat oamenii de ce merg la MoldMart și ce cred ei despre ideea unui astfel de târg, la noi în Chișinău?

Dacă până nu demult, piețele tradiționale erau cele mai sigure surse de produse autohtone la preț de producător, acum, prin intermediul primului târg al fermierilor din Moldova, putem beneficia de toate acestea, în condiții de igienă, securitate și comoditate.

Elena
Îmi place să aleg din produsele autohtone, pentru că sunt de calitate. De asta și vin la MoldMart. De obicei cumpăr cașcaval, brânză, ouă sau legume.

Natalia IMG_9156

Eu trăiesc în sectorul Buiucani, dar de fiecare dată când sunt în apropiere, intru. Îmi plac produsele de patiserie, comercializate aici. Ar fi bine să se deschidă filiale și în alte sectoare, pentru că fiecare om găsește orice de ce are nevoie.

 

 

IMG_9144Tudor

 Un alt client ne-a spus că îi este comod să vină la MoldMart. „Pe lângă faptul că tot timpul am găsit ceea ce am dorit, prețurile sunt într-adevăr bune.”

 

Vera  

IMG_9137

Revin la MoldMart pentru producătorii autohtoni și pentru că mereu găsesc produse proaspete. Brânză, salam sau condimente, cam asta e ceea ce cumpăr.

 

 

IMG_9139Cristina 

Aici și prețurile sunt mai mici decât în alte magazine, nu doar calitatea este bună. Eu trăiesc aproape și-mi este ușor să vin la MoldMart, dar cred că ar fi bine să fie deschise astfel de magazine și în alte sectoare. Sunt mulți producători și poți alege ceea ce vrei.

 

Andrei IMG_9148

Diversitatea este mare, iar calitatea vine de la producătorii noștri. Și în alte magazine este asortiment larg de produse, dar aici știi sigur de la cine cumperi.

 

 

IMG_9154Elena

Ai din ce să alegi, iar prețurile sunt motivația cea mai mare.

 

 

Daniel  IMG_9151

Îmi place mâncarea gătită aici, iar faptul că e aproape, este un avantaj real. Chișinăul cu siguranță avea nevoie de un astfel de magazin.

 

 

IMG_9158

Ecaterina și Irina 

„Totul îmi place la MoldMart, găsim tot ce e necesar, iar fructele și legumele sunt proaspete, tot timpul.”

„Asortimentul de produse este ceea ce îmi place cel mai mult.”

 

 

Aurica IMG_9161

Pâine, lactate, de toate găsești la MoldMart. Dar cel mai important e faptul că aici avem produse moldovenești.

 

 

Bazându-ne pe opiniile colectate de la cumpărători, am identificat trei motive principale pentru care oamenii preferă acest târg:

#1. Prețurile – Explicația pentru prețurile mai mici este simplă. Datorită eliminării lanţului de intermediari, fermierii au șansa de a livra produsul final, direct consumatorului.

#2. Produse autohtone – Panificație, lactate, patiserie, mezeluri, pește și chiar fructe de pădure – toate de la producătorii autohtoni, care își au amenajate spațiile de comercializare în stil propriu și reprezentativ.

#3. Prospețimea – este garantată de faptul că producătorii aleg să se aprovizioneze zilnic cu produse, în cantități mici.

Detalii despre ceea ce puteți găsi la MoldMart, aflați accesând pagina de Facebook a magazinului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *