(foto) Poncho-ul – cea mai trendy jachetă a sezonului

poncho-blanket-tred-fall-2014
Foto:PC: metropotam.ro

Un nou sezon vine întotdeauna cu noi tendințe, iar acest an nu face nicidecum excepții. Dacă ești nerăbdătoare să porți ceva mai deosebit, atunci poncho-urile sunt alegerea perfectă pentru tine.

Poncho-urile, asa cum toți le știm, au fost purtate pentru prima data de americanii nativi din Anzi încă din timpurile pre-Hispanice pentru a-i proteja de frig și de ploi. În Primul Război Mondial, au fost îmbrăcate și de către armată, iar pana în 1950 se tot modificau ca sa ajungă cât mai utile și practice pentru nevoile luptătorilor.

În zilele de astăzi, iată că poncho-urile și-au extins activitatea devenind un accesoriu foarte apreciat și utilizat de către designerii marelor case modă. Pentru a da dovadă de originalitate unii dintre ei au creat chiar și pături sub formă de poncho-uri într-o gamă de culori foarte variată.

Extrem de stylish şi de practică, poncho-ul devine un aliat de bază al ținutelor tale în perioada actuală, mai ales dacă ţinem cont de prognoza meteo, mereu surprinzătoare. Vestea cea mai bună este că versatilitatea sa vine şi de la faptul că îl poţi purta într-o diversitate de feluri. În cazul alegerii unui poncho cu design simplu, îl poți purta ca atare, pe ambii umeri, ca și în varianta tradițională sau îl poți răsuci creându-i o alură unică. În cazul în care iubești să îți pui în evidență talia poți accesoriza poncho-ul cu o centură sau o broșă.

Poncho-urile pot fi purtate și ca fulare călduroase și voluminoase la gât, care împodobesc și adaugă stil oricărei ținute. Dacă îl pui și peste cap, ți se garantează o apariție foarte stilată și te vei simți cât mai eleganta și specială. Dat fiind faptul că în acest sezon îl găsim atât de ușor prin magazine, de la subțire la foarte gros, de la scurt la maxi, simplu sau imprimat, poncho-ul devine accesibil tuturor, inclusiv și celor mai alintate gusturi.

Plus la aceasta, un mare beneficiu este senzația de confort cu care această jachetă cool te învăluie. Poți opta pentru fire naturale din mătase, mohair sau lână de miel. Oricare ți-ar fi alegerea fii sigură că te vei simți nemaipomenit și vei arăta foarte stilată.

 

PC: annarusska.ru  Colecția Burberry fall 2014
PC: annarusska.ru Colecția Burberry fall 2014
PC: laurenmessiah.com
PC: laurenmessiah.com
PC: blog.netrobe.com
PC: blog.netrobe.com
PC: www.pinterest.com
PC: www.pinterest.com
PC: lespetitsplaisirsdesarah.wordpress.com
PC: lespetitsplaisirsdesarah.wordpress.com
PC: www.sweatthestyle.com
PC: www.sweatthestyle.com
PC: aishtiblog.com
PC: aishtiblog.com
PC: www.star.gr
PC: www.star.gr
PC: www.popsugar.com
PC: www.popsugar.com
PC: www.popsugar.com
PC: www.popsugar.com
PC: laurenmessiah.com
PC: laurenmessiah.com

Felicia Cheibaș

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *