(partea a doua) Alunițele din nou vorbesc despre tine

Foto:PC: obiectiv.info

Alunițele au un rol esențial în dezvăluirea personalității, stării mentale, viitorului și sănătății tale, conform astrologiei chineze. Cunoscând despre localizarea acestora și ce înteles vrea să ne transmită, eventual, am putea preveni eșecurile și fructifica succesul.

Simon Wong, un autor și expert în astrologia chineză de 30 de ani, vorbește despre faptul că analiza alunițelor este des utilizată în medicina chineză. În acest context, astrologii din Asia de Est consideră că schimbările din corp sunt replici emoționale și psihice ale organismului la întâmplările vieții: în timpul adolescenței alunițele cresc la număr, în perioada gravidității ele devin mai închise la culoare, iar de la vârsta de patruzeci de ani, ele pot dispărea.
Pentru a înțelege denotația acestora, iată mai jos ghidul lui Simon Wong despre poziția și mesajul lor:

#Gât

Alunița de pe gât împiedică fluxul de energie și poate emana dezamăgire. Una aflată pe centrul gâtului scoate la iveală un caracter sălbatic, care poate provoca durere familiei sale.

 

Aluniță pe gât PC:huffingtonpost.com
Aluniță pe gât PC:huffingtonpost.com

#Braț

Alunițele mai jos de cot arată că ești plin de compasiune; cele dintre umăr și coț – câștigi banii într-un mod ușor.

 

Aluniță pe braț PC:pinkvilla.com
Aluniță pe braț PC:pinkvilla.com

#Piept

Pieptul simbolizează putere, astfel, alunița de aici demonstrează statul social înalt în societate sau în cadrul profesional.

 

Aluniță pe piept PC:digitalspy.com
Aluniță pe piept PC:digitalspy.com

#Abdomen

Buricul este considerat un punct al €œ”belsugului” și cu cât se află mai aproape de buric, cu atât mai de perspectivă ești sau vei fi.

 

Aluniță pe abdomen PC:cutis.ca
Aluniță pe abdomen PC:cutis.ca

#Mâini

Acest lucru denotă că ești abil și poți face mulți bani.

 

Aluniță pe mână PC:chic-special.blogspot.com
Aluniță pe mână PC:chic-special.blogspot.com

#Spate

Relevă că porți o povară în spate. Vei munci din greu în viață, dar succesul este posibil. Doar că va dura mai mult să ajungi acolo unde-ți dorești.

 

Aluniță pe spate PC:amois.com
Aluniță pe spate PC:amois.com

#Picioare

Alunița de pe coapsă reprezintă sexualitate, ești cutezător și extrovert. Cea de pe gambă – marchează probleme de mișcare, cauzate, cel mai probabil, de muncă istovitoare. Acei care au alunițe pe genunchi -€“ pete norocoase -€“ li se dă ușor să cîștige bani.

 

Untitled

#Sâni

Ești o mamă grijulie și vei avea un loc de forță în societate. În astrologia chineză, alunița de pe mamelon este un semn că copii tăi se vor descurca foarte bine în viitoarea profesie și, în general, vor avea parte de dragoste, noroc și avuție.

 

Aluniță pe sâni PC: twitter.com/@Hilury Duff
Aluniță pe sâni PC: twitter.com/@Hilury Duff

#Laba piciorului

Tu ai capacitatea de a fi un bun lider dacă alunița e lacalizată pe talpă. Labele picioarelor denotă călătorii sau marșuri și ceilalți vor fi atrași să te urmeze. Vei fi copleșit de recunoștință pentru bunele tale fapte.

 

Aluniță pe laba piciorului PC:geekgirlmanila.com
Aluniță pe laba piciorului PC:geekgirlmanila.com

Patricia Podoleanu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *