Oleg Brega ar putea avea toate cele 2.000 semnături de Hramul Orașului Chișinău

brega44
Foto:Oleg Brega alături de Natalia Ghilascu PC: Oleg Brega

Oleg Brega strânge cam în mediu între 100-200 semnături zilnic, astfel într-o perioadă foarte scurtă ar putea avea cele peste 2.000 de semnături necesare și să se înscrie oficial în cursa electorală.

Oleg Brega scrie în grupul unde face publice toate anunțurile despre campania sa:

„Așadar la hramul orașului am putea avea deja 2000 de semnături pentru ‪#‎AlegBrega‬!
Totuși, să nu ne îmbătăm cu apă de ploaie, partidele au de azi mână liberă să înceapă propaganda electorală, iar noi avem abia 64 de semnături validate de primăria din Călărași.

Probabil înainte de hram, sau miercuri, după sărbătoare, vom merge o delegație mai mare la primăria Chișinău ca să legalizăm prima mie de semnături sau câte vom avea atunci gata de ștampilat. Sper să nu fie necesar și un protest la ușa lui Chirtoacă”

„Marți, de Ziua Orașului, vom fi de dimineață până se întunecă peste drum de primăria Chișinău, la Km 0, în fața Poștei Centrale a capitalei. Să aveți buletinul la voi și fișa de însoțire, nu puteți semna decât pentru un candidat independent, și nu am liste decît pentru 40 de localități: Chișinău, suburbiile (toate) și Bălți, Sângerei (Pepeni, Cocodeni), Rezina (Râbnița), Orhei (Mitoc), Ungheni (Pârlița), Călărași, Strășeni (Cojușna), Ialoveni (Ulmu, Văsieni, Rusești, Bardar), Mereni (Anenii Noi) și Hâncești (Logănești, Mingir).”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *