Un taximetrist de 25 de ani este suspectat că și-ar fi omorât clientul

taxi
Foto:PC: yupi.md

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din satul Costești, raionul Ialoveni, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de omorul unui consătean de-al său, de 20 de ani. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 8 octombrie, curent, în jurul orei 18.30. Suspectul activa în calitate de taximetrist.

Astfel, la Inspectoratul de poliție Ialoveni, a parvenit un apel telefonic, precum că pe o stradă din Costești, un tânăr a fost agresat fizic, fiindu-i aplicate multiple lovituri cu pumnii, picioarele și cu un obiect neidentificat, în diverse regiuni ale corpului. Ca urmare a leziunilor, victima a decedat.

Imediat, polițiștii, au demarat cercetările pentru identificarea făptașului și stabilirea tuturor circumstanțelor. La scurt timp, suspectul a fost reținut. Oamenii legii au stabilit, că în seara zilei cu pricina, victima a comandat un taxi din Chișinău spre Costești. Ajunși la destinație, tânărul nu ar fi achitat pentru călătorie, astfel, între cei doi s-a iscat un conflict. Furios, taximetristul și-a bătut clientul până la moarte.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 151 al. 4 Cod Penal al RM, „Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății”. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare de la 12 până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *