Mihai Ghimpu explică includerea în lista electorală a unei domnişoare sexy

collage2
Foto:PC: Colaj #diez

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a justificat includerea în listele electorale a unei tinere sexy, ce a plasat poze incendiare pe pagina de Facebook, motiv pentru care a fost ridiculizat pe reţelele de socializare şi de unele mijloace mass-media. Declaraţiile de justificare au fost făcute în cadrul emisiunii „Pahomi”, de la postul de televiziune „Realitatea TV”.

Liderul PL susţine că persoana cu numărul 19 în lista electorală, Alina Zotea, pozele căreia i-a scandalizat pe internauţi, „este asistenta personală a deputatului Mihai Ghimpu” şi are mai multe calităţi, cum ar fi absolvirea unei facultăţi şi activitatea în cadrul partidului, relevă IPN. „Fata a absolvit facultatea de finanţe de la Academia de Studii Economice cu media de 9,65 şi este membră a PL de prin anul 2005. A făcut parte din echipa de tineret care l-a adus pe Dorin Chirtoacă la Primărie”, a spus Ghimpu.

Liderul PL a declarat că nu este deranjat nici de faptul că Zotea apare într-o poză care o arată cum cochetează într-o uniformă militară sovietică. „Domnişoara a lucrat model, a fost mascota echipei „Zimbru”, şi a pozat diferit. Poate că a trebuit să îmbrace şi uniforma sovietică. Şi eu mai păstrez uniforma de sergent al armatei sovietice. În statele occidentale este o mândrie ca un model să ajungă în Parlament”, a punctat Ghimpu.

 

alina-zotea-mdn
PC: Karolina Kovalyova

379544_2325211449031_1211998806_32006262_485960997_n

Mihai Ghimpu, care este convins că va avea 26 de mandate în viitorul Parlament, spune că o vede pe Alina în comisia parlamentară economie, buget şi finanţe, dar aceasta îşi doreşte mai mult o carieră în Guvern. Liderul PL a spus că a inclus în lista electorală mai mulţi tineri, precum şi femei, pentru a respecta proporţia de minimul de 30 la sută a prezenţei femeilor în listă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *