(video) Doi tineri de 20 și 17 ani au murit după ce s-au izbit cu mașina într-un copac

1
Foto:PC: Captură video

Un grav accident rutier s-a produs azi noapte în apropierea satului Pîrlița, raionul Fălești. Doi tineri, cu vârsta de 17 şi 20 de ani, au murit, după ce maşina în care se aflau a ajuns pe contrasens şi s-a izbit de un copac. Alți doi tineri din automobil au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

În această noapte, la ora 01:58 minute, Centrul de dirijare „901-Nord” a fost alertat pentru intervenție în apropiere de satul Pîrlița, raionul Fălești. S-a întâmplat după producerea unui accident rutier.

Un automobil de modelul „BMW X 5” a derapat de pe traseu, s-a inversat și s-a izbit într-un copac. În automobil erau patru persoane, inclusiv șoferul. În consecință, conducătorul auto, un tânăr de 20 ani și un pasager de 17 ani au decedat pe loc. Alți doi pasageri, tineri de 17 și 20 ani au fost transportați la spital cu traumatisme multiple.

Fiind alertate, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare au venit urgent la fața locului. De către echipa de descarcerare au fost extrase din fiarele mașinii cele două corpuri neînsuflețite. Persoanelor rămase în viață li s-a acordat primul ajutor calificat de către echipele de paramedici SMURD. Fiind stabilizați, au fost duși cu ambulanțele SMURD la Spitalul clinic municipal Bălţi.

Toate circumstanțele acestui accident sunt investigate de către organele de drept.

Atenție! Imaginile video de mai jos vă pot afecta emoțional! Interzise persoanelor sub 18 ani!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *