Activistul Oleg Brega vrea să intre în cursa electorală și are nevoie de semnături

brega2
Foto:Oleg Brega a candidat independent la alegerile parlamentare din 30 noiembrie PC: Oleg Brega

Un pic de excentricitate cursei electorale pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie o poate adăuga activistul Oleg Brega, cunoscut pentru lupta civică pe care o duce împotriva nedreptăților.

Oleg și-a câștigat în scurt timp popularitate pe internet, după ce și-a anunțat intenția să candideze, mai mulți internauți fiindu-i alături și semnându-i lista.

Ba chiar unul dintre ei i-a compus slogan, printr-un joc de cuvinte: #alegbrega.

 

Oleg Brega - candidat intependent PC: Vitalie Brega
Oleg Brega – candidat intependent PC: Vitalie Brega

Oleg scrie pe pagina sa de Facebook: „Am mai puțin de o lună să adun 2000 de semnături cu tot cu date de buletin. Poți semna doar pentru un candidat independent, numai dacă ai drept de vot.”

După 3 zile de când Oleg a început să colecteze semnături iată raportul pe care îl dă în grupul lui de pe Facebook destinat acestei campanii:

„Abia azi, în ziua a III-a, am adunat cam 100 de semnături. Oricum, mai am restanțe, pentru că în prima zi au fost doar 10, în ziua a doua doar 65. Mulțumesc celor care mă promovează și nu se limitează doar la semnătura lor sau un mesaj privat de încurajare!

Sâmbătă și duminică voi fi iar la Km 0, lângă poșta centrală, chiar dacă în PMAN se va consuma vin într-o veselie. dacă aveți timp, veniți pe-aproape să-mi fiți de ajutor în caz de nevoie.

ATENȚIE! Trebuie să aveți buletinul la voi, nu pașaport și nici permis de conducere. E bine să fiți din municipiul Chișinău sau din următoarele localități (în altele nu am persoane împuternicite să obțină ștampila de la primărie): Bălți, Sîngerei (Pepeni, Coșcodeni); Orhei, Strășeni (Cojușna); Anenii-Noi (Mereni), Hîncești (Mingir, Logănești)…
Spor tuturor! Dați, vă rog, mai departe acest și alte mesaje despre ‪#‎OBiParlament‬ și ‪#‎AlegBrega‬

Revenim cu detalii despre intenția lui Oleg Brega.

 

Oleg Candidează PC: Victor Gîrbu
Oleg Candidează PC: Victor Gîrbu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *