Carla’s Dreams a luat premiul mare la Romanian Top Hit Music Awards 2013

998724_378206512302373_1044263022_n
Foto:Carlas Dreamss la Bacău PC: facebook.com/youarecsd

Trupa Carla’s Dreams şi Inna au câştigat „Romanian best song 2013” la cea de-a VII-a ediţie a festivalului Romanian Top Hit Music Awards desfăşurat pe 2 şi 3 august la Bacău.

Membrii trupei au postat pe pagina lor de Facebook o imagine cu premiul pe care l-au luat azi noapte, după două zile de festival, transmite Adevărul.md

1012611_378315182291506_1985963634_n„Un premiu imposibil fără Inna şi echipa ei, fapt pentru care le mulţumim! Un premiu mai mult motivant decat meritat pentru noi. Avem muuult de lucru, dar nu vom face schimbări în detrimentul mesajului. Un mare merci organizatorilor şi mai ales celor care ne-au adus acest premiu – vouă! JOS PĂLĂRIA în faţa voastră, prieteni. Vă iubim”, au comentat cei de la Carla’s Dreams.

„Mai avem de lucru până a ajunge la nivelul artiştilor pe care am avut plăcerea să-i vedem şi ascultăm în aceste două zile“, a declarat solistul trupei pentru „Adevărul“.

Carlas Dreamss pe scena de la Romanian Top Hit Music Awards, Bacău PC: Facebook
Carlas Dreamss pe scena de la Romanian Top Hit Music Awards, Bacău PC: Facebook

El a mai precizat că pe 9 august trupa va evolua în cadrul unui concert la Mamaia.

Romanian Top Hits – Music Awards este unul din cele mai importante festivaluri din România, care premiază cele mai bune producţii muzicale româneşti, semnate de cele mai cunoscute vedete ale muzicii pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing, dar şi de nume noi. În acest an, fanii au ales dintre 70 de nominalizări împărţite în 14 categorii. Pe scena din Piaţa Tricolorului, Bacău, au urcat cele mai mari vedete din industria muzicală românească, precum Elena Gheorghe, Connect-R, Loredana, Andra, Nicole Cherry, Puya, dar şi moldovenii Ionel Istrati şi Sun Stroke Project.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *