(video) PHONIQ VIBE a lansat videoclip pentru piesa „Rise Up”

Phoniq Vibe2 (1)
Foto:PC: Kiss FM

După ce au ținut publicul în priză toată vara cu piesa „Rise Up”, PHONIQ VIBE a lansat acum și un videoclip pentru hitul verii.

Întrucât proiectul în sine a fost lansat la Kiss FM, membrii au decis ca anume Kissomanii să fii primii care se delectează cu imaginile videoclipului. Au glumit, au povestit și au așteptat să se oprească (ca și în videoclip) timpul în loc și în studioul Kiss FM, însă, nu a fost să fie.

„Prin videoclipul primului single „Rise Up”, vrem să continuăm atmosfera și distracția de vară chiar dacă e toamnă dincolo de geamuri. Filmările nu au fost deloc simple, dar au reușit cu succes datorită celor care au participat la realizarea acestora. Multumesc regizorului Octavian Kobzzon Malai, dansatorilor de la Black & White, managerului Liuba Perciun, dar și tuturor protagoniștilor”, a relatat Flavy DeeJay.

PC: Kiss FM
PC: Kiss FM

Victoria, vocalista proiectului, devine eroina care face farse și este jucăușă, iar Flavy DeeJay, producatorul proiectului, pornește timpul oprit pentru unii și aduce la cote maxime distracția.
„A fost experienta nouă pentru mine, însă foarte intersantă. A fost o adevarată provocare de a intra în pielea personajului și de a reda starea acestuia, dar având o echipă profesionistă și veselă alături, zic că ne-a reușit. Cele mai mari emoții le-am avut când am filmat în Brașov și fiind în costumația pentru filmări, privirile trecătorilor erau fixate pe mine”, a adăugat Victoria.

Filmările videoclipului au avut loc pe străzile Centrului Vechi al Brașovului, dar și în Chișinău, fiind implicate peste 50 de persoane.

PHONIQ VIBE este un proiect lansat la începutul verii cu piesa „Rise Up” și a urcat în topurile posturilor de radio cu pași rapizi. Proiectul este alcătuit din DJ-ul și producătorul Flavy DeeJay, cunoscut anterior pentru piesele „The One”, „Rhythm for love” și „We love to party”, și Victoria, o vocalistă fermecătoare care s-a lansat odată cu proiectul muzical.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *