Cele mai importante articole de pe #diez din 29 septembrie

final
Foto:Participanții Journalism Weekend School PC: Journalism Weekend School

O nouă fântână în satul Lipnic, yard sale în stil indian, selfie-uri câștigătoare și un nou playlist în știrile de top din 29 septembrie 2014.

#1. (foto) La Ocnița avut loc mult-așteptata inaugurare a Fântânei Cadânei

Prin mai multe articole v-am anunțat despre importanța monumentului istoric de categorie națională Fântâna Cadânei din satul Lipnic, raionul Ocnița. De asemenea, au fost publicate noutăți despre cum decurge campania de adunare a fondurilor pentru restaurarea acestui legendar monument.

#2. (foto) Yard Sale Indian Summer: Bine ați venit la toamna văratică!

Duminica zilei de 28 septembrie a fost una plină de culoare, veselie și mâncare sănătoasă. Yard Sale „Indian Summer” a fost un eveniment de amploare, care a unit zeci de persoane pentru câteva ore de cumpărături și muzică.

#3. Câștigătorii concursului „Cel mai tare selfie cu bunica”

Pe 26 septembrie a fost demarat unul dintre cele mai inedite concursuri de până acum: „Cel mai tare selfie cu bunica”. Câștigătorii desemnați de echipa #diez vor avea ocazia să-și invite bunicile la teatru.

#4. (foto) Vezi cum s-a încheiat prima ediție Journalism Weekend School

Pe 28 septembrie s-a sfârșit prima ediție Journalism Weekend School – un proiect marca AIESEC Chișinău, care le-a oferit tinerilor participanți șansa de a descoperi secretele și practicile unui jurnalist de succes.

#5. Playlist de drum de la Gonzo

Drumul lung fără muzică pentru unii e inimaginabil. Pentru viitoarele călătorii sau scurte escapade, jurnalistul Gonzo a creat un playlist special de piese bune de ascultat în timp ce te îndrepți undeva.

#6. 14 reguli de bune maniere care vor fi mereu actuale

Iată o selecție de bune maniere propuse de Aurelia Marinescu în cartea sa „Codul bunelor maniere” care vor rămâne întotdeauna actuale și pe care este recomandabil să le urmezi.

#7. Forum pentru tinerii lideri în Polonia

Dacă ai între 20 și 35 de ani și ești activ în comunitatea ta, poți participa la un forum pentru tinerii lideri în Polonia.

#8. 19 cărți de dragoste care merită citite într-o viață

Pe parcursul existenței literaturii, tema dragostei era una din cele mai preferate de autori. De la Jane Austen şi Emily Brontë, la John Fowles şi Gabriel Garcia Márquez, istoria literaturii de dragoste este marcată de romane absolut impresionante.

#9. O fetiță din Călărași a devenit vicecampioană mondială la doar opt ani

Motiv de mare mândrie pentru familia Tihon, din Călărași. Gabriela Tihon, fetița lor de opt ani și eleva a Școlii Primare din oraș, a reușit să câștige două medalii la Campionatul Mondial „Joc de Dame – 64″, desfășurat recent la Kranevo, Bulgaria.

#10. Tinerii pot participa la un forum de discuții în Letonia

Dacă știi bine limba engleză și rusă și ești interesat de politicile de tineret și problemele angajării tinerilor, aplică la Forumul pentru
tineri din cadrul Parteneriatului Estic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *