Reînnoiește-ți colecția de toamnă la YARDSALE „Indian Summer”

IMG_4414
Foto:O ediție anterioară YARDSALE

Duminică, 28 septembrie, sunteți invitați la o nouă ediție YARDSALE : Indian Summer. Vă veți reînnoi colecţia de cercei şi coliere pentru toamnă, dar veți putea procura și ciorapi călduroşi pentru a vă pregăti cât mai bine de noul sezon.

Ediția Indian Summer a YARDSALE-ului de dumincă, este dedicată toamnei. Pe 28 septembrie va începe Indian Summer, iar noi vom întâmpina acest anotimp cu dansuri, ceai fierbinte din ierburi, cu ochii larg deschişi, spre tot ce înseamnă nou.

Vom proba elemente hippie, vom deveni un pic mai liberi şi vom rămâne la fel de coloraţi. De asemenea, ne vom reînnoi colecţia de cercei şi coliere pentru toamnă, vom procura ciorapi călduroşi şi vom împleti împreună câte un “dreamcatcher”. Vom asculta muzică pe viniluri şi vom bate în tobă, vom viziona un film şi vom participa la teatrul focului. Vă promitem o zi fierbinte în toiul toamnei.
Evenimentul va avea loc duminică, 28 septembrie, cu începere de la ora 13:00, la Muzeul Zemstvei (intersecţia străzilor Sciusev şi Maria Cebotari).

Mai multe detalii despre eveniment, găsiți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *