Un film în aer liber cu echipa Let’s make a change

IMG_6572
Foto:Tinerii privesc filmul The Millers

Echipa Let’s make a change împreună cu alţi tineri au ieşit în parcul Valea Morilor pentru a privi un film sub clar de lună. Deoarece şi-au dorit să creeze o atmosferă plăcută, aceştea au aprins lumânări şi au decorat copacii cu fluturaşi confecţionaţi din hârtie.

Evenimentul cu genericul “Movie Night”a fost organizat pentru o cauză nobilă, astfel banii strânşi din procurarea biletelor vor fi donaţi unei familii cu 5 copii din oraşul Sângera. “Ne-am propus să ajutăm din punct de vedere financiar această familie. În acest scop organizăm mai multe evenimente pentru a strânge fonduri. Acesta este al doilea movie night realizat până acum. Noi am fost la această familie şi le-am dus produse alimentare şi unele medicamente pentru copii”, a declarat Nicolae Lari, organizatorul evenimentului.

 

Secvenţe din filmul The Millers
Secvenţe din filmul The Millers

Tinerii au ales comedia  The Millers cu Jennifer Aniston şi Jason Sudeikis în rolurile principale.„Împreună cu echipa Let’s make a change am creat o atmosferă romantică, privim un film în aer liber, ne simţim bine, iar pe lângă asta facem şi un gest nobil”, a mărturisit Ştefania Laura Vutcărău, membră a echipei Let’s make a change.

 

Tinerii se pregătesc de vizionarea filmului
Tinerii se pregătesc de vizionarea filmului

După părerea mea, această seară a fost organizată nu doar în scop caritabil, dar şi pentru a sustrage tinerii de la reţelele de socializare, pentru a ne face prieteni noi”, a afirmat Alexandru Covalciuc, tânăr prezent la eveniment.

 

10520687_526969527436861_2562340240021052829_n

Echipa voluntară Let’s make a change a fost creată acum 2 ani la o tabără de vară numită Wave Week Moldova. Aceştea organizează diverse offline-uri în parcuri, unde îşi petrec timpul într-un mod plăcut, dar în acelaşi timp strâng resurse financiare pentru a ajuta familiile anevoioase din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *