(video) Doi tineri din Chișinău atacau femei în stradă și le deposedau de bijuterii

foto_130
Foto:PC: Poliția Capitalei

Doi tineri cu vârstele de 21 şi respectiv 29 ani, domiciliați în capitală, au fost reținuti de poliția capitalei, fiind bănuiți de săvârșirea unui șir de jafuri stradale. Indivizii atacau prin surprindere doar femei şi le deposedau de lănțișoarele din aur de la gât. Bunurile sustrase erau vândute la casele de amanet.

În cadrul acțiunilor speciale de investigații şi de urmărire penală, polițiștii au constatat că bănuiții ar fi fost implicați şi la comiterea furturilor din instituțiile de agrement. Aceștia urmăreau cu atenție bunurile materiale lăsate fără supraveghere de către victime, apoi le sustrăgeau. Astfel, suspecții ținteau telefoane mobile, tablete sau alte lucruri de preț.

Actualmente, ei sunt cercetați penal în stare de arest pentru furturi şi jafuri stradale. Totodată, forțele de ordine investighează toate circumstanțele, privind complicitatea lor în alte cazuri înregistrate în capitală.

Conform prevederilor legislației penale în vigoare, tinerii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. În context, poliția Capitalei solicită persoanelor care au avut de pătimit să se adreseze cu o plângere la Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani, situat pe strada Calea Ieşilor 12.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *