Antreprenorii sunt invitați la un master-class în comunicare cu Ludmila Gurău

Ludmila Gurau
Foto:Ludmila Gurău, directorul și co-fondatorul agenției de comunicare PROIMAGINE PC: CEED Moldova

Organizația CEED Moldova vă invită la primul master class din cadrul evenimentelor NLE (Networking Learning Event), care se va desfășura pe data 16 septembrie. Evenimentul va fi condus de doamna Ludmila Gurău, la subiectul „Cum să te prezinţi pe tine şi compania ta pentru a avea success în afaceri”

Comunicarea dintotdeauna a reprezentat cheia spre succes. De fiecare dată când suntem în situația de a ne prezenta pe noi înșine și afacerea noastră publicului larg, clienților și partenerilor, întâmpinăm anumite bariere. Din aceste considerente, echipa CEED Moldova (Center for Entrepreneurship and Executive Development), cunoscând cerințele și necesitățile antreprenorilor, vă oferă posibilitatea de dezvoltare multilaterală prin intermediul master-class-urilor oferite de profesioniști din Moldova.

Doamna Ludmila Gurău, directorul și co-fondatorul agenției de comunicare PROIMAGINE, dă startul evenimentelor NLE din cadrul programului CEED, prezentând master class-ul „Cum să te prezinți pe tine și compania ta pentru a avea succes în afaceri”, care va avea loc la data de 16.09. 2014, ora 18.00  în cadrul Garden Palace Events Restaurant (str. V. Alecsandri, 8).

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul relațiilor publice, comunicării și responsabilității social-corporative, doamna Gurău vine să ne dezvăluie secretele unei prezentări de succes. Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul evenimentului se numără: paşii care trebuie urmaţi pentru prezentarea companiei, elaborarea identității corporative, modul în care trebuie să se prezinte fiecare persoană în parte, construirea brandului personal.

Evenimentul este destinat participanților programului CEED Grow din generația I, mentorilor și speakerilor din cadrul programului, dar și potențialilor participanți pentru programul CEED Grow, generația II.

Pentru participarea la eveniment vă rugăm să vă înregistraţi la următorul link:
https://docs.google.com/forms/d/1OdozY6R3b7uKTWXdtFNP8hxYrbn8QrjJtWqI8v3t_7Q/viewform

Mai multe detalii despre master class găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *