Un bărbat a fost descoperit carbonizat într-o vagonetă

IMG_1838
Foto:Bărbatul a decedat într-o zonă din afara oraşului Cahul PC: Gazetadesud.md

Trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost descoperit carbonizat în dimineaţa zilei de 31 iulie, într-un vagon în preajma oraşului Cahul, la circa 100 de metri de mănăstirea „Sfînta Treime”.

Deşi bărbatul a ars încă de duminică seara, nici un vecin din zonă nu s-a încumetat să anunţe autorităţile. Unul dintre vecini, şi-a luat inima în dinţi şi a anunţat Poliţia şi Salvatorii abia astăzi, transmite gazetadesud.md

Vecinii susţin că nu au înştiinţat autorităţile deoarece aceasta le-ar fi dat bătăi de cap suplimentare şi declaraţii nesfârşite la poliţie.

PC: Gazetadesud.md
PC: Gazetadesud.md

Din datele preliminare scoase la iveală de anchetatori, bărbatul care a decedat este originar din satul Colibaşi, şi era cunoscut ca persoană fără adăpost şi care mulţi ani şi-a făcut veacul prin oraşul Cahul, vagabondând. În faţa vagonului ars, stau câteva rânduri de roşii, varză, vinete şi ardei, semănate şi îngrijite de bărbat. Cei din preajmă, susţin că se întreţinea din vânzarea fierului vechi şi că muncea ocazional pentru hrană la proprietarii înstăriţi din zonă.

PC: Gazetadesud.md
PC: Gazetadesud.md

Preliminar, reprezentanţa DSE Cahul susţine că sunt luate în calcul două versiuni. Bărbatul ar fi sfârşit carbonizat din cauza neglijenţei în cazul în care ar fi adormit uitând o ţigară aprinsă sau dacă ar fi adormit cu un mijloc de iluminare improvizat, lăsat nesupravegheat.

Cazul este investigat.

Taguri: #cahul
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *