Sting susține ultimul concert din turneu la București

4938837-mediafax-foto-octav-ganea
Foto:Sting a obtinut pseudonimul în timpul unui concert datorită puloverului său în dungi galben-negre. PC: e-stireazilei.ro

Sting a decis să-și încheie turneul mondial “Back to Bass” printr-un turneu la București. Concertul se va ține azi, 31 iulie, la Complexul Romexpo.

Fanii lui Gordon Matthew, cunoscut drept Stiing, vor avea ocazia să vadă la Bucureşti ultimul spectacol din turneu şi să asculte din nou hituri precum “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Demolition Man”, “Desert Rose”, “Every Breath You Take”, “The End of the Game”.
Cu ocazia concertului de la Romexpo artistul britanic va putea fi văzut în postura în care a cunoscut consacrarea, respectiv cea de muzician rock.

Înainte de a-și începe cariera solo, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. În total, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy.

De la o vârstä fragedä Sumner voia sǎ fie muzician. Primele ieșiri în scenă au avut loc oriunde primea o slujbǎ, interpretând cântece dupǎ amiaza, în weekend sau în timpul vacanței de la colegiu. El interpreta cu formații locale de jazz precum Phoenix Jazzmen, the Newcastle Big Band, și Last Exit.

Sting afirmă că și-a primit pseudonimul de când era cu formația Phoenix Jazzmen. Într-un concert purtase un pluover cu dungi negre și galbene, iar leader-ul formației Gordon Solomon observase că arata precum o albină. Și a primit numele de scenă „Sting” („înțepătură”).

Folosește porecla pretutindeni, cu excepția documentelor oficiale. La o conferință de presă filmată în filmul Bring On The Night a spus în glumă “Copiii mei îmi spun Sting, mama mea îmi spune Sting, dar cine este acest personaj Gordon ?”

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *